Van aki aug.20. körül nem várja?
Fú nem ovuteszteltem így nem tudom a DPO-t de utolsó héten kezdődött, tehát tegnap volt a nemvárt és kb hétfőn kezdődött ez a folyás.
Most szép szóval, többet nyúlok már magamhoz mint a férjem XD folyton ellenőriztem a napokba hogy na most tuti megjött, de még ma is árkádba wc-re kellett rohannom nem -e vér, tiszta olyan bő mennyiség..
Amúgy pont most voltam nődokinál a hónap elején mert ugye hát oké hogy 2 hónapja próbálkoztunk akkor még csak de hát kivizsgálás nem árt, na aztán ő küldött el ultrahangra hogy van -e érett tüszőm így fogamzásgátló után, meg hogy mennyire vastag a méhnyálkahártya, és mikor éreztem ovukor a tojásfehérjés nyákot akkor mentem is aznap az ultrahangra ahol szép nagy 21 mm-es érett tüszőm volt, úgyhogy nagyon reménykedtem, mert akkor már tudtam hogy jól "működök" gyógyszer után :)
Azért se ovu teszteltem mert középidőbe mióta abbahagytam a gyógyszert az a bizonyos tojásfehérjés nyák mindig jelentkezett petefészek szurkával meg szexéhséggel így felesleges volt a teszt, testem üzent helyette is.
Nos olyankor aztán mindent bele, 2 napot se tartottuk be mindennap együtt voltunk és nem is bántuk a dolgot :D
Köszönöm a gratulációkat, szívből kívánom hogy nektek is összejöjjön következő hónapba !
Még annyit amúgy hogy magas E vitamin tartalmú vitamint szedtem hogy a méhnyálkahártya vastagodjon, lehet ez is segített mert 8 mm-es volt ami fog.gátló után nagyon jó. De ezt teherbeesésnél abba kell hagyni mert magazatnak szívrendellenességet okozhat.
babatervezős csoport üdv Nati
Kedves Moonlightgirl!
Mikor hagytad a abba a fogamzásgátló szedését?
Én kb februárban tettem le, 3 hete voltam dokinál és 8mm-es nyálkahártyát mondott szintén, akkor ez jó?
Én május-júniusban tettem le a gyógyszert, 8 mm-es méhnyálkahártya nagyon szuper azt mondta a dokim, középidőben.
Én is megijedtem mert mikor beírtam googleba kihozott olyat hogy kevés, de orvos megnyugtatott hogy több mint jó gyógyszerszedés után.
Sziasztok újból teszteltem ma Negatív menzim 3 napja késik de a teszt negatív. Ui
Aki csatlakozik a csoporthoz írjon bemutatkozó szöveget. Üdv Nati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!