Van aki aug.20. körül nem várja?
Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!2015. aug. 7. 19:27
151/487 anonim válasza:
Nekem tegnap megjött. Nem is értem, mert egész hónapban rendszeresen együtt voltunk. Ezért nem is figyeltem mikor van peteérésem. Most már meg is rendeltem az ovulációs teszteket(biztos, ami biztos). Többieknek, akiknek még sikerülhet szorítok. Akiknek meg nem, azok se adják fel, egyszer eljön a mi időnk is. Bogi
152/487 Forevernow válasza:
Teszteltem egy negatívat.. picike esély még van.. de úgy néz ki hogy ez a mi hónapunk se volt :(
153/487 A kérdező kommentje:
Bogi, sajnálom, többieknek drukkolok, még sikerülhet! :)
Bogi, honnan rendeled az ovus tesztcsomagot? Én is ma fogok rendelni, a fastest.hu oldalról talán.
2015. aug. 20. 11:09
154/487 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez a mai kérdésem...áh, nem görcsölök rá, ááá nemmm! :D
2015. aug. 20. 11:11
155/487 anonim válasza:
3.napja nem jott meg lanyok :D
Fajdogal a hasam,de mensi gorcsot nem tapasztalok, viszont ma barnaztam.
Szerintetek a nemvart alatti barnazas lehetseges,ha most esetleg osszejott???
Nem merek meg mindig tesztwlni. Kata
156/487 A kérdező kommentje:
Kata mennyire barnázol? Sztem reggel tesztelhetsz! ;) Van aki barnázgat de ha pozid lesz szólj a dokidnak! Írj, várjuk!
2015. aug. 20. 17:41
157/487 anonim válasza:
Szia Évi, mai helyzet jelentést, ma kellet volna megjönnie de még semmi, holnap Tesztelek. üdv Nati :)
158/487 anonim válasza:
Delelott barnaztam,a tampon felig telt, kicsit felek, mert vasarnapig nyaralni vagyunk, es a barnazas nem feltetlenul jelent jot :/
Holnap szerintem veszunk egy tesztet, aztan keresek egy dokit.
Kata
159/487 anonim válasza:
Szurkolok Kata, és mindenki másnak is :) Én szerintem szombaton tesztelek ha nem jön meg. Akkorra már mutatnia kellene valamit. Kedd óta késik, de lehet csak később volt ovum. Hajrá csajok! Niki
160/487 A kérdező kommentje:
Hú csajok de izgi! Nati nanana? ;)Kata, Niki gondolom ti is tűkön ültök! :)
2015. aug. 21. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!