Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/487 A kérdező kommentje:
Reggel éreztem, h vmi folyik, kis vér volt. Beágyazódással már nem áltatom magam. Teszt negatív. Ennyi majd kövi hóban talán. :(
2015. aug. 17. 06:07
 122/487 anonim ***** válasza:

Csajok, 13.Dpo a 26 napos ciklusombol. Hasgorcs,vagy elojel sehol..szerintetek ?

Kata

2015. aug. 17. 08:31
 123/487 A kérdező kommentje:
Kata te véreztél? Mikor és mennyi volt? Drulok!
2015. aug. 17. 09:13
 124/487 A kérdező kommentje:
Drukkolok na telo.....
2015. aug. 17. 09:14
 125/487 anonim ***** válasza:

Multhet kedd-szerda-csutortokon barnaztam, akkor ereztem hasszurkalast is, a csutortoki barnazasommal volt egy icipici friss ver, de egy cseppnek sem mondanam.

Elvileg ma,vagy hholnap kellene megjojjon, de semmi elojelet nem erzek eddig,szoval mostmar megesz az ideg..

2015. aug. 17. 10:28
 126/487 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos reggel óta barnázgatok egy picit+ mindjárt megjön érzés, furcsa ez a 25. ciklusnapon, de volt olyan hónap, h pecsételtem, persze nem "nem várt" előtt 4 nappal. Szomorú vagyok!

De azért mindenkinek szurkolok!

Kata, te mennyire barnáztál? Mindjárt megjön érzésed nem volt?

2015. aug. 17. 18:03
 127/487 anonim ***** válasza:

Haaat nekem az a barnazas gyanus volt,mert ejszaka ereztem szurkalast koldokom alatt a mehemnel, aztan masnap delelott is ereztem, de nem volt fajdalmas, es akkor delutan ahogy mozogtam, ereztem hogy valami folyik..aztan lattam,hogy valami atlatszo cucc, sotetbarna foltokkal..utana semmi. Aztan csutortok-pentek delutan ugyanez, egyszeri barnas folyas, es kesz. Akkor ereztem azt hogy megakar jonni, de azota semmi.

Egyebkent ma vagy holnap-holnaputan kellene megjojjon, es a beagyazodas ugye elvileg a ciklus elotti heten tortenik.

Szoval remenykedek, de lesz ami lesz :)

2015. aug. 17. 20:25
 128/487 A kérdező kommentje:
Ez izgi Kata;) Én várom, h megjöjjön, mert olyan érzésem van, fájok.
2015. aug. 18. 05:32
 129/487 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

hát nekem még mindig nem jött meg pedig ez a 3-dik napja,hogy nem használom a progi kúpot! Mindenütt azt olvasom ,hogy 2-3 napon belül meg kellene jönnie !az előző inszemkor már ilyenkor megjött igaz akkor csak 1×1 -et használtam!! valami ötlet?? ma vagyok 32 napon a ciklusba az inszem után 18 nappal!!inszemes!

2015. aug. 18. 08:47
 130/487 sz.nikol ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Valamelyikőtök írta, hogy másik tesztet használva negatív lett, pedig az egy drágább teszt volt. Az én tapasztalatom, hogy mikor az első babámmal terhes lettem én is vettem több fajta tesztet és legjobban a legolcsóbb, dm-ben vett x-epil pálcikás teszt mutatta a pozitívat. Most is ilyet vettem, 400 Ft és két db van benne. Esetleg azt is próbáljátok ki. Mindenkinek szorítok, hogy mihamarabb sikerüljön az áldott állapot! A világ egyik legcsodálatosabb érzése! Persze ne gondoljátok, hogy aztán már nem fogtok izgulni. :D Utána örökös aggódás, hogy legyen szívhang, aztán szépen nőjön, minden rendbe legyen. És szerintem ez így marad akkor is amikor már megszületik. :D Ez az anyák sorsa. Szép napot kívánok mindenkinek!

2015. aug. 18. 09:46
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!