Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/487 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező igen az enyém is ennyire halványka.

Én 3-án meg 4-én is pozitiv Ovulácios tesztet csináltam. 4.-én halványabb volt mint 3-án, Ha 3-án volt ovud akkor ez a 11.-ik dpo-d mint nekem, Igen nekem is 20.-a a nem várt Első napja :)

2015. aug. 14. 21:56
 82/487 anonim ***** válasza:
ja ha 4-én volt pozi az ovu teszted akkor ez a 10. dpo napod :D
2015. aug. 14. 21:57
 83/487 sz.nikol ***** válasza:
Sziasztok lányok! Én 27.-ére nem várom, de ettől függetlenül szeretnék csatlakozni, ha nem baj. Ez az első próbálkozós hónapunk. Ezzel a hónappal el is kezdtem reggelente mérni a hőm. Korábban mikor jelentkezett a tojásfehérje, az max 3 napig tartott, ezalatt éreztem petefészek szurkálást is, mindezt kb 11. ciklus naptól max 13.-ig. Pontosak a ciklusaim 27-28 naposak. Elmúlt két hónapban a ciklus során kétszer is jelentkezett tojásfehérje 1 hét eltéréssel...Ebben a hónapban meg már 5 napja jön a nyák, 4 napja folyamatosan szurkál a petefészkem MINDKETTŐ. Különösen a bal oldali. Olyan mintha nem tudna megrepedni a tüszőm. Illetve mintha mindkét petefészkembe érne egy pete. Furcsa. Minden esetre a párommal kitartóan két naponta szeretjük egymást. Remélem sikerülni fog.
2015. aug. 14. 23:11
 84/487 A kérdező kommentje:

Kata, a kedd mindjárt itt van! :)

Nati, mikor tesztelsz legközelebb?

Kedves Nikol, üdv a klubban, drukkolunk neked is, írj ha bármi van! :) :)

Azon gondolkodom, hogy hétfőn lehet, hogy csinálok egy tesztet, de csak a munkám miatt, mert a jövő heti 3 napot muszáj végig dolgoznom, maximum extrán óvatos leszek.

Ti dogoztok? Munkahelyeteken tudják, hogy mire készültök?:D

2015. aug. 15. 07:06
 85/487 Forevernow ***** válasza:
Sziasztok! Reggel valami furcsaság történt velem, mintha kést döftek volna a bal petefészkembe vagy valahova arrafelé. Csak pár másodpercig tartott, de akkor le kellett ülnöm. Szertintetek ez valami lehetett vagy megy valahova?
2015. aug. 15. 08:40
 86/487 sz.nikol ***** válasza:
Kedves Forevernow! Mi a 2. gyerkőccel próbálkozunk most. Az első gyerekemmel a ciklusom 26. napján én is erős, szúró érzést tapasztaltam.Nem sokáig. Utólag kiderült, hogy valószínű beágyazódási fájdalom lehetett.
2015. aug. 15. 08:58
 87/487 A kérdező kommentje:

Forevernow, lehet egy jel, persze! :)

Nálam a szitu: tegnap este úgy fájt a mellem, hogy az oldalt fekvés is kellemetlen volt, ma szokás szerint itt-ott fáj, szúr a hasam, alul stb, mindjárt megjön érzés a napokban csak ritkán, kb. 3x volt. Reggel kávéztam, utána vártam a férjemet, hogy hozza a reggelit a boltból, akkor már éreztem, hogy alig élek, gondoltam az éhség (bár a munkahelyen 8:45kor eszek). Fél 8kor ettem, de azóta is olyan fáradt vagyok, csak vonszolom magam, délig adok magamnak időt, hogy ez elmúljon mert a végén ezt is egy JELNEK veszem! :D

És most indult el a férjem, meg a kislányom a Rossmannba, vesznek tesztet is, jajjjj, ki kell bírnom, nem tesztelek még pár napig mégsem! :D

2015. aug. 15. 09:17
 88/487 anonim ***** válasza:

Engem is nagyon csabit a teszt, de az elmult 4honapban allandoan csalodnom kellett,ugyhogy most betartom szigoruan a kedd-szerdat, ha szerdan sem jon meg, akkor johet a teszt :D

Kata

2015. aug. 15. 09:55
 89/487 A kérdező kommentje:

Nati teszteltél ma?

Annyira hülye vagyok, azt álmodtam, hogy pozit teszteltem, rossz volt felébredni! :/

2015. aug. 15. 12:53
 90/487 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én már írtam itt, 18-ra nem várom. Jó olvasni titeket,csak egyre nehezebben bírom ki,hogy ne teszteljek idő előtt, pedig megfogadtam, hogy nem fogok,csak ha nem jön meg. Ti tartjátok bennem a lelket, mert nincs kivel ezt megbeszélnem,és tudom,h ti is ezen mentek át és van akinek sikerül a babó. Nekem semmi tünetem nincs PÉ óta :/ Nem tudom,hogy ez jó-e... Szurkolok nektek nagyon :)
2015. aug. 15. 12:54
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!