Van aki aug.20. körül nem várja?
Kedves kérdező igen az enyém is ennyire halványka.
Én 3-án meg 4-én is pozitiv Ovulácios tesztet csináltam. 4.-én halványabb volt mint 3-án, Ha 3-án volt ovud akkor ez a 11.-ik dpo-d mint nekem, Igen nekem is 20.-a a nem várt Első napja :)
Kata, a kedd mindjárt itt van! :)
Nati, mikor tesztelsz legközelebb?
Kedves Nikol, üdv a klubban, drukkolunk neked is, írj ha bármi van! :) :)
Azon gondolkodom, hogy hétfőn lehet, hogy csinálok egy tesztet, de csak a munkám miatt, mert a jövő heti 3 napot muszáj végig dolgoznom, maximum extrán óvatos leszek.
Ti dogoztok? Munkahelyeteken tudják, hogy mire készültök?:D
Forevernow, lehet egy jel, persze! :)
Nálam a szitu: tegnap este úgy fájt a mellem, hogy az oldalt fekvés is kellemetlen volt, ma szokás szerint itt-ott fáj, szúr a hasam, alul stb, mindjárt megjön érzés a napokban csak ritkán, kb. 3x volt. Reggel kávéztam, utána vártam a férjemet, hogy hozza a reggelit a boltból, akkor már éreztem, hogy alig élek, gondoltam az éhség (bár a munkahelyen 8:45kor eszek). Fél 8kor ettem, de azóta is olyan fáradt vagyok, csak vonszolom magam, délig adok magamnak időt, hogy ez elmúljon mert a végén ezt is egy JELNEK veszem! :D
És most indult el a férjem, meg a kislányom a Rossmannba, vesznek tesztet is, jajjjj, ki kell bírnom, nem tesztelek még pár napig mégsem! :D
Engem is nagyon csabit a teszt, de az elmult 4honapban allandoan csalodnom kellett,ugyhogy most betartom szigoruan a kedd-szerdat, ha szerdan sem jon meg, akkor johet a teszt :D
Kata
Nati teszteltél ma?
Annyira hülye vagyok, azt álmodtam, hogy pozit teszteltem, rossz volt felébredni! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!