Van aki aug.20. körül nem várja?
Udv a klubban szoritunk :)
Nekem meg annyi,hogy ovutol mensiig napi szinten volt ilyen testapolo jellegu folyasom, most meg azota semmi.teljesen szaraz vagyok..
Mi jovoheten utazunk nyaralni, plane nemszeretnem hogy megjojjon :D
K.
Laaanyok!! Nemakarok semmot elkiabalni,dw feloraval ezelott valamit ereztem,hofy megindult..
Es hat eleg eros barna-atlatszo dolog lett belole.
Kata
Én is csatlakoznék, 20-21 körül nem várom, ez a 3. próbálkozós hónapunk, teljesen abba a hitbe éltem 3 hónappal ezelőttig hogy a nő védekezik nincs terhesség, abba hagyja aztán jön a baba.. Hát tévedtem, pedig most volt májusba esküvőnk, valahogy mesebelinek éreztem hogy nászúton meg is fogan a gyermekünk.
Persze aztán felébredtem azóta, és elmentem orvoshoz biztos ami biztos alapon hiszen nem volt nődokinál már 5 éve csak receptért, úgyhogy megvolt most ebbe a hónapba a rákszűrés is és elküldött ultrahangra ahol szép nagy 21 mm-es tüszőm volt úgyhogy reméljük ez a hónap már összejön. És persze nektek is drukkolok!
Olvasok én is 6-8 hónapokat meg több éveket, lehet én addigra begolyóznék, pedig próbálok nem rágörcsölni most már de mondom a rózsaszín meséből se szeretnék teljesen felriadni.
Csajok, en most picit megijedtem, mert ez a 9.dpo-m, es mint irtam, este nemtudtam aludni,mert szurkalt a hasam plusz delelott is, es ma delutan jelentkezett egykis barnazas.
Szerintetek bizhatok abban,hogy sikeres, vagy elore ne eljem bele magam?
Kata
Fuuu,nagyon kivancsi leszek :))))
Evek ota nemvolt koztes idoben barnazasom,ugyhogy remelem ez az lehet :)
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!