Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/487 anonim ***** válasza:

Udv a klubban szoritunk :)

Nekem meg annyi,hogy ovutol mensiig napi szinten volt ilyen testapolo jellegu folyasom, most meg azota semmi.teljesen szaraz vagyok..

Mi jovoheten utazunk nyaralni, plane nemszeretnem hogy megjojjon :D

K.

2015. aug. 13. 09:05
 42/487 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én is csatlakoznék :) Én 18-ra nem várom! Csak folsavat szedek, márt nem. Ez a 8. hónapunk, jó lenne valami eredmény. Megfogadtam,hogy nem fogok rágörcsölni,nem figyelem magam annyira, és így tök jó érzés! Én majd csak akkor tesztelek,ha nem jön meg, nem akarok csalódni! Szurkolok nektek! Niki
2015. aug. 13. 12:37
 43/487 anonim ***** válasza:

Laaanyok!! Nemakarok semmot elkiabalni,dw feloraval ezelott valamit ereztem,hofy megindult..

Es hat eleg eros barna-atlatszo dolog lett belole.

Kata

2015. aug. 13. 13:31
 44/487 anonim ***** válasza:

Én is csatlakoznék, 20-21 körül nem várom, ez a 3. próbálkozós hónapunk, teljesen abba a hitbe éltem 3 hónappal ezelőttig hogy a nő védekezik nincs terhesség, abba hagyja aztán jön a baba.. Hát tévedtem, pedig most volt májusba esküvőnk, valahogy mesebelinek éreztem hogy nászúton meg is fogan a gyermekünk.

Persze aztán felébredtem azóta, és elmentem orvoshoz biztos ami biztos alapon hiszen nem volt nődokinál már 5 éve csak receptért, úgyhogy megvolt most ebbe a hónapba a rákszűrés is és elküldött ultrahangra ahol szép nagy 21 mm-es tüszőm volt úgyhogy reméljük ez a hónap már összejön. És persze nektek is drukkolok!

Olvasok én is 6-8 hónapokat meg több éveket, lehet én addigra begolyóznék, pedig próbálok nem rágörcsölni most már de mondom a rózsaszín meséből se szeretnék teljesen felriadni.

2015. aug. 13. 13:46
 45/487 Forevernow ***** válasza:
Sziasztok :) én is csatlakozok ha szabad. 21-22re nem várom és tegnap este fájt a hasam jobb oldalon alul és ma is szurkált kicsit. Meg a melleim is érzékenyebbek, pedig pms tüneteim csak mensi előtt egy-kèt nappal szoktak lenni (ami még odébb kéne hogy legyen). Nekünk ez volt az első próbálkozós hónap. A férjem 42éves, eddig nem volt gyereke úgyhogy kicsit aggódok hogy lehet-e egyáltalán. Kivizsgáláson nem voltunk, ovu tesztet sem csináltam és nem is hőmérőzünk. Csak reménykedünk, de azt nagyon..
2015. aug. 13. 13:54
 46/487 anonim ***** válasza:

Csajok, en most picit megijedtem, mert ez a 9.dpo-m, es mint irtam, este nemtudtam aludni,mert szurkalt a hasam plusz delelott is, es ma delutan jelentkezett egykis barnazas.

Szerintetek bizhatok abban,hogy sikeres, vagy elore ne eljem bele magam?

Kata

2015. aug. 13. 17:02
 47/487 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan rossz jel :) De azért még ne éld bele magad! Szurkolok! Remélem sikerül :) Niki
2015. aug. 13. 17:23
 48/487 anonim ***** válasza:

Fuuu,nagyon kivancsi leszek :))))

Evek ota nemvolt koztes idoben barnazasom,ugyhogy remelem ez az lehet :)

K.

2015. aug. 13. 17:41
 49/487 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Üdvözlök minden új válaszolót! Ígérem aktívabban írok majd de nagyon lefáraszt a munkám, sebaj telnek a napok! Nekem fáj szúr alul a hasam, melleim idő előtt érzékenyek, ma levettem a melltartót és bizsergett. 20ra nem várom, nem tudom, hogy mikor teszteljek, aznap vagy csak jövő hét szombat- vasárnap. Múltkor 30 napra jött meg, előtte napokig barnáztam.
2015. aug. 13. 17:56
 50/487 A kérdező kommentje:
Kata ez a barnázás furiiii! :)
2015. aug. 13. 17:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!