Van aki aug.20. körül nem várja?
Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!2015. aug. 7. 19:27
11/487 anonim válasza:
hát tünetek még ilyenkor nem igazán vannak! tegnap este éreztem egy nagy görcsöt de csak pár percig tartott!néha alul a hasam fáj (ez mondjuk lehet még mindig a beavatkozás miatt )de ezt se mindig érzem !a tüszőrepesztő már lassan szerintem kiürül a szervezetemből (olyan 8-10 nap amíg kiürül! a tüszőrepesztőt 29-én este 10 -kor adtam be!
12/487 anonim válasza:
Sziasztok, en 18-19re nemvarom,ugyhogy csatlakoznek :)
4.probalkozos honap, elso babucira.
Nektek van valami tunet ?
Tudom,meg korai lenne igaz..nekem neha erosdbben szurkalt a hasam, illetve "száraz" vagyok napok ota lent, amit eddig nem tapasztaltam :)
25/Kata
13/487 A kérdező kommentje:
Üdv a csopiban Kata!:)
2015. aug. 8. 13:22
14/487 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs tünet, sőt antibiotikumot kell szednem, mert van valami gyulladásom, de a doki olyat írt amit lehet szedni próbálkozós időszakban! Jövő héten néznek vérképet is. A doki azt mondta, hogy lehet azért érzek fájdalmat a petefészkemnél, mert már elindult valami, de azt mondja ez nem valószínű, inkább gyulladás, mert vizsgálatnál is érzékeny volt...
2015. aug. 8. 13:25
15/487 A kérdező kommentje:
Akinek nem ez az első próbálkozós hónapja, miben változtatott a többi hónapban? Remélem értitek! :)
2015. aug. 8. 13:30
16/487 anonim válasza:
1. vagyok. Mi mindig forró/meleg fürdőztünk előtte. Ebben a ciklusban nem, csak megmosakodunk. Olvastam hogy nem tesz jót egyikünknek sem a forró víz. 2 naponta vagyunk együtt,persze van h egymást követő napokon is. Annyira rávoltam feszülve az elmúlt 2 ciklusba hogy sikerüljön. Most már úgy vagyok vele,hogy én megteszek/megtettem mindent(egészségesebb életkörülmények,anyagiak) hogy jöhessen a kis trónörökös, ő meg majd jön ha úgy érzi. :) annyira drukkolok minden babára vágyónak! Hajrá csajok. :)) egyébként mi kisfiút szeretnénk, de természetesen bármi lesz örülni fogunk Nagyoooooon, a lényeg az egészsége.
17/487 anonim válasza:
Masfel eve korulkorulb.nekemis surun voltak gyulladasaim, de halistennek elmult az az idoszak.
Engem az aggaszt,hogy van egy fogalmamsincs hany milis heg a mehemen, mert 1* mutottek, es mikor uh-n vagyok, meg enis latom a kepernyon azt,amit nemkellene :(
Olyankor aggodok, hogy mivan, ha eppen ott probalna majd megtapadni, es nemfog sikerulni, ezert is felek, hogy 4.honapja nem tortenik semmi.
Kata
18/487 A kérdező kommentje:
Akkor izguljunk együtt! :) Szurkolok Csajok! :)
2015. aug. 8. 14:28
19/487 anonim válasza:
csajok akkor nektek most volt ovutok?nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!