Van aki aug.20. körül nem várja?
Bizony furi :)
Nagyon bizom benne,hogy ez beagyazodas jele lehetett :)
Azota semmi nemtortent, annyi volt csak,egy kis folt,ugyhogy kivancsian varom a jovohetet :)
Remelem,aki babara var, lesz hasonlo tapasztalata :)
K.
Szia, nekem 4-en volt ovum, mi is egyutt voltunk elotte/alatta,mint irtam fentebb,ez a 9.dpo-m, hasszurka jelentkezett este,ma delutan barnazas. De tenyleg nemmerem elkiabalni,viszont remelem h eselyes a baba :)
A teszt viszont meg korai szerintem.
K.
52-es én is így voltam az első próbálkozás hónapnál..de szerintem annyira bíztam benne,hogy sikerült meg minden,hogy saját magam produkáltam tünetet(beképzeltem)..és nem.
Második ciklusnál úgy éreztem hogy nem és nem is.(késett 3 napot)
Most a harmadiknál nem érzek sehogy és probálok nem rá remegni. Elterelni a figyelmem,lekötni magam. picit nehezen megy,mert nagyon vágyunk rá,de ha ráfeszülök és egy kis hányinger, stb jelentkezik...Én nem fogom jelnek venni csak ha késik a mensi 4-5 napot.
De reméljük a legjobbakat! :)
Én csak elmeséltem mizu volt velem.
Kedves kérdező, igen én írtam a másik kérdést. Én személy szerint úgy vagyok vele,hogy inkább nem merem bele élni magam inkább nem gondolok rá, de azért remélem sikerült.
Üdv. : Nati :)
Mindenkinek szép napot!
Nekem ez a mellfájdalom tutira élő, nem csak beképzelem, persze lehet bármitől, de ha erősödik és mégsem baba, akkor tényleg csak a természet szórakozik velem és a következő hónapban nem figyelek egyetlen egy fájdalomra sem! :D
Megyek dolgozni, írjatok bárkinél bármi van! :)
Nekem ma reggelre eleg intenziv mensi gorcseim vannak, plusz 1-2 nyilalast ereztem gat kornyeken. A mellem,igaz nyomasra,de faj az egesz, illetve a tegnapi barnazas..
Mostmar nagyon izgulok :)
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!