Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/487 anonim ***** válasza:

Bizony furi :)

Nagyon bizom benne,hogy ez beagyazodas jele lehetett :)

Azota semmi nemtortent, annyi volt csak,egy kis folt,ugyhogy kivancsian varom a jovohetet :)

Remelem,aki babara var, lesz hasonlo tapasztalata :)

K.

2015. aug. 13. 19:19
 52/487 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én augusztus 20.-án nem várom. Elsó baba lenne. és ez az Első próbálkozós hónapunk párommal. Kalkulátorok szerint 6.-án volt peteérésem. Én Augusztus 3.-án és 4.-én csináltam egy Ovulációs tesztett ami pozitív let mert szépen megjelent a 2-dik csík az Ovu teszten. Viszont 6-án is csináltam Ovu tesztet az negatív lett. Augusztus 3.án és 4.-én együtt voltunk párommal. Most vagyok a 10-dik Dpon de a tesztem még negatív. :( Mennyi az esélye arrahogy sikerült a baba? kb. 1 hete vagyok hangulatingadozós meg olyan kaja párosításokat csinálok, hogy párom csak les ( pl.: öszi barack kovászos uborkával) 2-3 napja érzek szúrkálo fájást alhasi tájékon.. és mikor együtt vagyunk párommal fáj az alhasam.. Szerintetek ? Köszönöm a válaszokat :) 21 éves/ Lány
2015. aug. 13. 19:33
 53/487 anonim ***** válasza:

Szia, nekem 4-en volt ovum, mi is egyutt voltunk elotte/alatta,mint irtam fentebb,ez a 9.dpo-m, hasszurka jelentkezett este,ma delutan barnazas. De tenyleg nemmerem elkiabalni,viszont remelem h eselyes a baba :)

A teszt viszont meg korai szerintem.

K.

2015. aug. 13. 20:04
 54/487 A kérdező kommentje:
Szia Kedves 52-es válaszoló, te írtad ki a másik kérdést?:) Drukk neked is! Én legkorábban 20-án tesztelek! Sok kis jel van Nálad is, majd kiderül, izguljunk együtt! :)
2015. aug. 13. 20:11
 55/487 anonim ***** válasza:

52-es én is így voltam az első próbálkozás hónapnál..de szerintem annyira bíztam benne,hogy sikerült meg minden,hogy saját magam produkáltam tünetet(beképzeltem)..és nem.

Második ciklusnál úgy éreztem hogy nem és nem is.(késett 3 napot)

Most a harmadiknál nem érzek sehogy és probálok nem rá remegni. Elterelni a figyelmem,lekötni magam. picit nehezen megy,mert nagyon vágyunk rá,de ha ráfeszülök és egy kis hányinger, stb jelentkezik...Én nem fogom jelnek venni csak ha késik a mensi 4-5 napot.

De reméljük a legjobbakat! :)

Én csak elmeséltem mizu volt velem.

2015. aug. 13. 20:58
 56/487 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, igen én írtam a másik kérdést. Én személy szerint úgy vagyok vele,hogy inkább nem merem bele élni magam inkább nem gondolok rá, de azért remélem sikerült.

Üdv. : Nati :)

2015. aug. 13. 22:08
 57/487 A kérdező kommentje:

Mindenkinek szép napot!

Nekem ez a mellfájdalom tutira élő, nem csak beképzelem, persze lehet bármitől, de ha erősödik és mégsem baba, akkor tényleg csak a természet szórakozik velem és a következő hónapban nem figyelek egyetlen egy fájdalomra sem! :D

Megyek dolgozni, írjatok bárkinél bármi van! :)

2015. aug. 14. 05:34
 58/487 A kérdező kommentje:
Ja, nagyon örülök, hogy ilyen sokan vagyunk! :) Ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogyan szeretnénk majd támogatjuk egymást a kövi hónapig! :)
2015. aug. 14. 05:50
 59/487 anonim ***** válasza:

Nekem ma reggelre eleg intenziv mensi gorcseim vannak, plusz 1-2 nyilalast ereztem gat kornyeken. A mellem,igaz nyomasra,de faj az egesz, illetve a tegnapi barnazas..

Mostmar nagyon izgulok :)

Kata

2015. aug. 14. 08:44
 60/487 anonim ***** válasza:
De jó tényleg, hogy ennyien vagyunk :) Szurkolok mindenkinek! Nálam nem sok jel van, de nem is figyelem magam! Nekem 4-én volt ovum, most a hét elején szurkált kicsit a petefészkem környékén, 11-én mikor együtt voltunk a párommal nagyon érzékeny voltam belül... Nem tudom mi lesz, de ha most nem, akkor majd máskor :D Niki
2015. aug. 14. 09:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!