Van aki aug.20. körül nem várja?
Sziasztok!
Nekem még van 2-3 napom!már teljesen tűkön ülök!!
én csak 7 dpo-n éreztem görcsöt (7-én pénteken)aztán vasárnap feszült a hasam alja !azóta semmi tünet vagy ilyesmi!
Nettus!
Sziasztok!
Kérdező:majd jelentkezek mi is lett a vége a ciklusnak !!
Nettus!
Halihoo
En most lassan 1 oraja nem alszom,kozepen az alhasam percenkent befeszit, decsak minimalisan erzem, annyira koncentralok,hogy nembirok elaludni :D mast nem erzekeltem
Udv :) Kata
Hú Kata...! :) Nekem meg vasárnap érzékeny volt a mellbimbóm, tegnap az egész mellfájdalom erősödött, ha a karomat úgy mozgatom már fáj + séta közben is. Mensi előtt szokott, de szinte minimálisan....Viszont addig még 1 hét van!
Az a baj, hogy hiába ez az első éles hónapunk, már az előző hónapokban is volt nálam minden babára utaló jel! :D Mondjuk ez most tényleg nem behaluzom, a hasam alatt is szúr/fáj sokszor, de ugye volt egy kis gyulladásom amire vasárnap vettem be az utolsó szem gyógyszert.
Azt elfelejtettem írni, hogy az első gyermekemnél az iszonyú mellfájdalomra azt hittem, hogy meg fog jönni! :D
Szóval bolondság, de arra várok, hogy alakuljon át olyan "le akar szakadni" mellfájdalommá! :D
Nektek nem fáj?
Nekem nem :(
Mensi elott sem szokott,amiota leraktam a f.gatlot,mintha megszunt volna a mellem..
Ketoldalt erzekeny,de csak nyomasra.
K.
sziasztok, csatlakozhatok még? én 21.-ére nem várom, 7 dpo. mai tesztem negatív lett, ahogy azt vártam, mert még korai, de nem tudtam megállni.
mindenkinek szorítok, remélem megkapjuk mindannyian azt a pozitív tesztet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!