Van aki aug.20. körül nem várja?
8 hónaposak vagyunk már :) csak tudnàm hogy repült el így az idő? "Tegnap" írtam ki hogy pozitív a teszt most meg már kész nagyfiú , nagyon boldog időszak ez.
Boldog új évet mindenkinek! :)
Mi is mindjárt 8.hónapba lépünk! Minden rendben, voltunk nemrég náthásak és jó ideje elég sokat kelünk, vannak napok mikor egészen depisnek érzem magam. Szopizik még és imádja a hozzátáplálást:-) tesóval jó a kapcsolat, nincs féltèkenykedés még..:-)
M
Most hogy írtál kérdező végig olvastam az egész kérdést :D
Tök jókat mosolyogtam :)
Remélem mindenki jól van.
Kisfiam már 3 éves, dumagép és nagyon okos és jó gyerek, csak tök rossz hogy szeptemberbe el kell engednem a kezét és oviba megy.
Nekem ez a 3 év itthon a legszebb 3 év volt az életemben.
Tesót egyenlőre nem szeretnénk.
Gyerkőcök kinek mennyi idősek már?
Én M vagyok:-) nagy 6.5 kicsi 3 múlt. Sok mindenen keresztül mentünk az elmúlt években, de most úgy érzem megnyugodtunk.
A gyerekek nagyon jó tesók imádják egymást mi meg őket:-)
Sziasztok Sz.vagyok. (1.válaszoló.)1,5 év várakozás után kiderült hogy hátrahajlik a méhem.. Így nem minden helyzetben összehozható a baba.
2016 decemberben végre én is pozitív tesztet foghattam a kezembe. Nem volt egyszerű 9 hónap.. Sok volt a komplikáció 2x szülés visszatartás(25. és 33. Héten) 2017.szeptember 10-én 6 nappal túlhordva megszülett az első kislányom. 3830gr és 57cm. Hozzám képest jó nagy lett. Már betölötte a 3 évet okos óvodás lett belőle. Repül az idő. 2018 szeptember elején rosszul lettem, terhes tünetek produkáltam itt már augusztusban nem szoptattam a picit. Teherbe is estem bizony újra pozitív tesztet fogtam a kezemben. Azonban az örömünk nem tartott sokáig 1,5 hétig. Ugyanis elkezdtem barnázni és sugárban hányni. Azonnal kórház.. Nem látták a babát. Vérvétel.. Emelkedett hcg szint. 2 nap múlva újra vérvétel emelkedik a hcg de nem úgy ahogy kéne. Újabb ultrahang. Meg lett a baba.. Jobb oldali petevezetőben ragadt. A szervezet elkezdte kilökni úgyhogy baba formája egyáltalán nem is volt csak valami kis foszlányt láttam.. 😭 Azonbal felvettek osztályra és ismét sürgősségi hcg vérvétel. Reggelre lett meg az eredmény. Addig nem ehettem nen ihattam mert ha tovább növekedett volna az érték műtét. De nem nőtt. Elkezdett csökkeni. Hatalmas egetverően fájdalmas(szülés ehez kutyaf..a volt) görcsökkel véreztem.. Tisztultam. Hetente ultrahangra jártunk meg vérvételre hogy minden rendben van e. Szerencsére semmit nem vettek ki belőlem. Hálát adok a kislányomért azt biztosra mondom, mert ha ez előtte történik nem valószínű, hogy most lenne gyerekem. Azóta 2x volt vetélésem. Nem jön össze. Elzárodott a jobb oldali petevezetőm, ez meg most derült ki. Röviden ennyi történt itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!