Van aki aug.20. körül nem várja?
Mi jövőhéten lépünk 38. hétbe, nagyon várjuk már !! :)
Izgulok persze rettentően, félek magától a szüléstől is és az utána lévő új életünk is csupa izgalmat tartogat, de nem cserélném el persze semmire. Kórházi cuccos,babaszoba minden készen áll kisfiunk fogadására, szerencsére jóslók meg keményedéseket még csak hírből ismerem, nem találkoztam még velük, problémamentes terhességem volt :) Szerettem terhes lenni, ha nem várnánk ennyire én még bírnám simán, bár most ledöntött a lábamról nátha illetve mandulagyulladás, ilyenkor nehéz hogy gyógyszert kerülni kell.
Remélem ti is jól vagytok kérdező, és többiek is jól vannak !
Hú de gyorsan elszállt az idő, mindjárt ott lesz a kisfiatok! :)
Nálunk is minden ok, sokat ténykedek, új ház, új kutyi stb.
Sziasztok! Én a 37.hétbe léptem. Nekem egyre több a jósló/keményedés, remélem nyílok is tőlük:-))
Sztem minden kész, jöhet:-) éjjelente fáj a hátam, gyakran pisilek, de ezenkívűl nagyon jól vagyok.
Ti mennyit híztatok?
Szurkolok aki még várja a pozi tesztet és sok sikert aki hamarosan szül!
M
Gratulálok!!:-) nagyon boldog babavárást!!
Én vasárnap kora reggel megszültem:-)
Nati végre!!!!! Gratulálok!!!!!! Írj majd h mizu!
Kedves M, gratulálok a babához!!! Kérhetnék egy szüléstörténetet? :) Én holnap lépek a 38. hétbe, türelmetlenkedem nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!