Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
 451/487 anonim ***** válasza:

Mi jövőhéten lépünk 38. hétbe, nagyon várjuk már !! :)

Izgulok persze rettentően, félek magától a szüléstől is és az utána lévő új életünk is csupa izgalmat tartogat, de nem cserélném el persze semmire. Kórházi cuccos,babaszoba minden készen áll kisfiunk fogadására, szerencsére jóslók meg keményedéseket még csak hírből ismerem, nem találkoztam még velük, problémamentes terhességem volt :) Szerettem terhes lenni, ha nem várnánk ennyire én még bírnám simán, bár most ledöntött a lábamról nátha illetve mandulagyulladás, ilyenkor nehéz hogy gyógyszert kerülni kell.

Remélem ti is jól vagytok kérdező, és többiek is jól vannak !

2016. ápr. 10. 19:37
 452/487 A kérdező kommentje:

Hú de gyorsan elszállt az idő, mindjárt ott lesz a kisfiatok! :)

Nálunk is minden ok, sokat ténykedek, új ház, új kutyi stb.

2016. ápr. 11. 12:02
 453/487 Forevernow ***** válasza:
Nekünk sajnos még mindig nem jött össze. Holnapra nem várom. Aztán újabb hormonvérvétel, vissza az emdokrinológushoz meg a nődokihoz, hátha mondanak valamit.. Jó hír annyi hogy legalább a párom eredményei jók. Nekem a progeszteronom nagyon alacsony.
2016. ápr. 22. 14:03
 454/487 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én a 37.hétbe léptem. Nekem egyre több a jósló/keményedés, remélem nyílok is tőlük:-))

Sztem minden kész, jöhet:-) éjjelente fáj a hátam, gyakran pisilek, de ezenkívűl nagyon jól vagyok.

Ti mennyit híztatok?

Szurkolok aki még várja a pozi tesztet és sok sikert aki hamarosan szül!

M

2016. ápr. 23. 15:58
 455/487 anonim ***** válasza:

Csajok SIKERÜLT!

[link]

[link]

Ma csináltam . üdv Nati !!!

2016. máj. 5. 23:28
 456/487 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!:-) nagyon boldog babavárást!!

Én vasárnap kora reggel megszültem:-)

2016. máj. 10. 17:51
 457/487 anonim ***** válasza:

M

voltam

2016. máj. 10. 17:52
 458/487 anonim ***** válasza:
Kedves M Gratulálok! Kisfiu vagy kislány? 5 hetes vagyok és valószínűleg az évfordulónkon fogant április 2.-án. Puszi Nati.
2016. máj. 10. 18:04
 459/487 A kérdező kommentje:

Nati végre!!!!! Gratulálok!!!!!! Írj majd h mizu!

Kedves M, gratulálok a babához!!! Kérhetnék egy szüléstörténetet? :) Én holnap lépek a 38. hétbe, türelmetlenkedem nagyon!

2016. máj. 10. 19:48
 460/487 A kérdező kommentje:
Moonlight is biztos babázik már! ;)
2016. máj. 10. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!