Van aki aug.20. körül nem várja?
Bizony, ma vagyunk 2 hetesek :))
Nagyon érdekes volt, nem készültem aznap hogy megszületik, szokásos NST vizsgálat,unottan, rutinos beültem a fotelbe, kisfiam igen aktív volt már az furcsa volt, pedig előtte egész éjjel leszakadt a derekam így semmi alvással mentem, aztán vizsgálat közbe hirtelen elment a gépen a szívhang majd visszajött, de elég volt ez a szünet arra hogy dokim nem kockáztatott így 39+5 naposan megcsászároztak, babám teljesen egészséges kisfiú lett 3750 grammal, így utólag kiderült hogy valószínű csak a köldökzsinórra sikerült rámarkolnia :)
De nem bánom a császárt, nem volt vészes egyáltalán, és világ legjobb érzése családanyának lenni. Nehéz , mert hasfájós így alvást elfelejtem egy időre de fantasztikus érzés !
Gratulálok aki megszült, kérdező te hogy vagy ?? :)
Moonlight örülök h jól vtok!!! :)
Nati vigyázz magadra, buztos nagyon boldog vagy, sok egészséget! :)
Én jól vagyok, eddig 1-2* volt jóslóm, nincs jele, h szülnék. Mához 2 hétre vagyok kiírva.
Gratulálok Nati :)
Nekünk eddig még mindig nem sikerült de igyekszünk.
Hú gratulálok, aki megszült és a babafoganásnak is!:-) szuper!!
Én 14-re voltam kiírva, hetek ótavoltak jóslóim (elsőnél nem igazán). Múlt hétfőn volt az az igazi csalhatatlan szülés előtti derékfájás, majd egész héten jóslók. Péntek kora reggel újra derékfájás véres nyákkal, szombat reggel újra több nyákkal és 2 órán keresztül 15 percesek. 7 kor abbamaradtak, így tettem vettem. 15-től újra kezdődtek, de össze vissza, 6-7-10-12-7-8 stb., teljesen kibírhatóak. Végül sok billegés után este bementünk a szülésznő javaslatára, de én még akkor is jóslónak gondoltam, annyira enyhe volt. Azt is gondoltuk, hogy hazaküldenek, de a véres nyák miatt én örültem, hogy rám néznek. Bent kiderült, hogy 2 ujjnyira nyitva vagyok és sehova nem mehetek:-)
Fél 12-kor vettek fel szombat este a szülőszobára, ctg, aztán úgy éjféltől az alternatív szobába berendezkedtünk. Teljesen kibírható kontrakciók voltak. 3-tól sétálni kezdtem, mert az lerövidítette a kontrakciókat 2-3 percessé. Fél 4-kor megnéztek, akkor már 4 ujjnyihoz közeledtem, kicsivel 4 előtt kádba szálltam és ott vajúdtam tovább. Itt már elkezdtem befelé figyelni nagyon, eddig viszont még beszélgetni is tudtunk a szünetekben. Nem néztünk órát, de kb egy óra alatt teljesen kitágultam és jöttek a tolók, hát itt már nagyon fájt és feszített jaj, de 5:20 kor kibújt, nem terveztem egyáltalán de úgy alakult, hogy vízben született meg a kicsimanó. Nagyon katartikus élmény volt! Az első gyrekemnél szétestem a végére, hosszú volt, fájt, most meg végig jelen voltam, uraltam a fájásokat és egyedül megszültem, ez hatalmas sikerélményt adott most! Nagyon jól vagyok, energikus, teljesen más mint az első volt! Az igazán fájós rész kb.az utolsó 2 óra volt.
Csodálatosnak élem meg ezt a szülésemet!
Kereken egy héttel előbb jött.
Tiszta szívből kívánom, hogy neked kérdező is minden szuperül alakuljon, sok sikert!! Jó babázást, aki túl van rajta és boldog babavárást aki pocakot növeszt épp!;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!