Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
 431/487 anonim ***** válasza:
Annyit még hogy nyomásra nem málott szét mint az alvatt vér. Üdv Nati
2015. nov. 8. 10:54
 432/487 A kérdező kommentje:
Az első próbálkozós hónapban nekem is be volt gyulladva a méhem, nem annyira vészesen, de fájtam rendesen, antibiotikumot kaptam. A kövi hónapban meg össze is jött a baba, a doki is mondta h gyorsak vtunk, szal nyugi! :)
2015. nov. 8. 12:54
 433/487 A kérdező kommentje:
Nati nekem is volt ilyen az egyik hónapban, szerintem túlságosan figyelsz mindent magadon, engedd el a baba témát mert nem lehet mindent jelnek venni. Rendes hormonok, vércukorszint kell. Addig nem szabad próbálkozni mert...! :(
2015. nov. 8. 12:58
 434/487 anonim ***** válasza:
Értem
2015. nov. 8. 15:52
 435/487 anonim ***** válasza:

Sajnálom lányok a kudarcos élményeket, de igaza van Évinek kicsit tereljétek el a gondolatotokat, tegyétek rendbe a testeteket (én lelkileg nem tudtam vállalni a babát, nekem egy évembe telt, hogy megszűntek a félelmeim és tényleg akartam, rögtön össze is jött. Sajos az a vetélés engem tele tett félelmekkel de leküzdöttem. Pedig már van egy gyermekem).

A genetikai uhn rendben találtak mindent, meg volt az integrált vérvétel első része. 80%-ra tippeltek egy kisfiút is:-)

Apukám miatt változékony a hangulatom..próbálom megszokni, hogy soha többé nem látom, nagyon hiányzik..

2015. nov. 8. 18:33
 436/487 A kérdező kommentje:
Kedves M, sok rosszat megtapasztaltál, de most ez a baba kárpótol egy picit! Kisfiú? Ez fantasztikus! :) Várom a szerdát, talán nekem is mondanak valami infót a genetikain! :)
2015. nov. 8. 20:49
 437/487 A kérdező kommentje:
Kedves M, a genetikai uh előtt van akkor vérvétel is ugye? Enni lehet? Reggel 8-ra megyek.
2015. nov. 8. 20:50
 438/487 anonim ***** válasza:

Nekem elôbb uh volt és aztán a vérvétel. Nem kell éhgyomor.

Én a Magzati Diagnosztikai Központban voltam.

Igen, 80% fiút mondanak, a kisfiam továbbra is kislányt mond:-D Meglàtjuk.

Holnap megyek várandósgondozásra.

Szurkolok szerdára és várom az eredményeket!:-)

2015. nov. 9. 20:58
 439/487 Forevernow ***** válasza:
Nekem megint megjött :( ti hogy álktok?
2015. nov. 21. 08:27
 440/487 anonim ***** válasza:
Sziasztok 8.án a teszt negatív volt akkor a doki is azt mondta hogy nincs terhesség már 10napja késik holnap csinálok új tesztet. Szerdán kell vissza mennem ha nincs baba akkor Meddőségi ambulanciára küld a doki. Üdv Nati
2015. dec. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!