Van aki aug.20. körül nem várja?
Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!2015. aug. 7. 19:27
411/487 Forevernow válasza:
Na megjött :( kicsit elkeseredtem.. dokin gondolkodom de az talán korai kicsit..
412/487 A kérdező kommentje:
Hírek? ;)
2015. okt. 28. 09:18
413/487 anonim válasza:
Sziasztok! Sajnos elvesztettem apukámat tragikus hirtelenséggel 17-én ma temettük;-(
2 nap múlva 12.hétbe lépek kedden megyek down szűrésre...
Nálad mi a helyzet?
Lányok, nektek továbbra is szurkolok!
Csak én most nagyon padlóra kerültem;-(
414/487 A kérdező kommentje:
Kedves M, te írtad az előzőt? Nagyon sajnálom, sok erőt kívánok Neked és a családodnak, hiszem h Apukád fentről óvja a picikédet! Én 10 hetes vagyok, a hányás napi szinten tart, amúgy minden ok!
2015. okt. 30. 11:18
415/487 anonim válasza:
Igen én írtam lemaradt!
Kitartás! Hamarosan túl leszel az első trimeszteren!
Hát egyenlőre nem vígasztal semmi túl friss:-(
De köszönöm!
416/487 anonim válasza:
Sziasztok ismét jelentkezem, egyik naptár szerint oktober 16.-án a másik naptár szerint október 25.-én volt peteérésem. Most november 13.-án kell meg jönnie 2napja elkezdet fájni a bal mellbimbóm és a bimbó udvarom ma már a jobb mellbimbóm is elkezdet fájni ilyen még sose volt hogy fájjon a mellbimbóm, nincs kiszáradva a bőröm se megsérülve a cicim, nincs csomó se a mellemben. Megint feszesek kerekek és kemények a melleim. Szóval nem tudom mi van. Üdv Nati
417/487 anonim válasza:
Kedves M. Őszintén részvétem, de ki tartást és fel a fejjel mért ott növekszik benned a picur nagyon vigyázz rá. Kedves Évi hogy elszaladt ez a 10hét annyira örülök neked a hányás idővel csillapodik majd puszi Nati
418/487 anonim válasza:
Sziasztok. 3 napja késik de az ovu teszt 23-án pozi volt ugyhogy nem teszteltem még várok.
Sz
419/487 Forevernow válasza:
Részvétem :(
Nálunk most végre béke van, vettem ovu tesztet, holnap fogom először kipróbálni.. aztán remélem hogy hétvégére lesz pozi mert akkor tudok otthon lenni.
420/487 anonim válasza:
Köszönöm szépen;-(
Holnap megyek a genetikaira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!