Van aki aug.20. körül nem várja?
Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!2015. aug. 7. 19:27
372/487 A kérdező kommentje:
Valszeg nem tudnak másik munkat ajánlani és távolléti díj járna, nőgyógyász papírját fel tudom mutatni, nem kötelező egyből táppénzre menni, majd megbeszéljük! Korrektek sztem. Sz drukk! :)
2015. szept. 27. 17:31
373/487 anonim válasza:
Akkor minden rendben lesz:-) sok sikert holnapra!
374/487 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Nati mikor tesztelsz?
Sz szokott ennyit késni?
2015. szept. 28. 06:07
375/487 anonim válasza:
Egy hétnél tartok. Nem szokott ennyit késni max 1-2 napot..
Sz
376/487 anonim válasza:
Szia Évi 3 napja késik. Még várok 2-3 napot, de jövőhéten úgy is megyek dokihoz. Üdv Nati
377/487 anonim válasza:
Lehet baba van lányok?!:-)) szurkolok!
M
378/487 anonim válasza:
Kedves M. Nem tudom, hogy baba van-e de nagyon remélem ;) Bár anyósom 99,99 %-ig meg van arról győződve, hogy biztos, hogy terhes vagyok ;)nem tudom, h most jövőhéten vagy inkább 2hét múlva menjek dokihoz. Hány hetes terhességet tud a doki megállapitani? Mert ugye halottam hogy a 2-3 hetes terhességet még nem latja.üdv Nati
379/487 A kérdező kommentje:
Nati, jobb lenne ha rendesen beágyazódna stb, legalábbis azt hallottam. 5 hetes terhességet tud megállapítani, akkor azért már látszik a petezsák, anno nekem 4 hetesen azt mondta a doki, hogy meg fog jönni...nagy nyugodtan mentem vissza az 5. héten erre közli, hogy baba! :D Azóta ugye 3 éves! :)
Én bejelentettem a hírt a munkahelymen, túl vagyok rajta.
M, milyen az ovi? Én ma megyek szülőire, minden ok, de van 1 kisfiú aki dühkitöréses stb és speckó kovi kéne neki, na ez nem tetszik, veszélyes a gyerekere.
2015. szept. 28. 12:38
380/487 A kérdező kommentje:
gyerekekre
2015. szept. 28. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!