Van aki aug.20. körül nem várja?
Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!2015. aug. 7. 19:27
351/487 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Én megvagyok, köszönöm! Pénteken megyek orvoshoz 5+2 hetesen, remélem annyi látszik majd, hogy jó helyen van-e.
Nekem mindig fáj valamim, most pl. a jobb oldalt lent és a derekam, nagyon ijesztő. Hátrahajló méhem van, így talán ezért is fájdalmasabb az egész.
2015. szept. 23. 09:25
352/487 Forevernow válasza:
Meglepő mód nincsenek görcseim..de szerintem elkezdtem menstruálni :(
353/487 anonim válasza:
Nagyon sajnálom forevernow.
Sz
354/487 Forevernow válasza:
Hát talán október szerencsésebb lesz..eredetileg akkor akartuk kezdeni a dolgot :) neked meg drukkolok :)
355/487 anonim válasza:
Sziasztok! 34. Ciklusnapon vagyok,a ciklusom 29-30 napos általában. Ma reggeli x-epil tesztem negatív.. akkor már tuti nincs baba ugye?
Kicsit elkeseredtem.
Sz
356/487 A kérdező kommentje:
Sajnálom akiknek nem sikerült!
Kedves Sz, semmi sem tuti! Volt már hogy ennyit késett?
Nati te mára nem vártad, hírek?
2015. szept. 24. 11:10
357/487 anonim válasza:
Hát ennyit mostanában nem max 2 nap késés volt eddig az is egyszer.
Sz
358/487 Forevernow válasza:
Pont mostanában olvastam több olyat hogy valakiknek 7-8nap késés után lett pozi.. továbbra is drukkolok.. majd írj ha tudsz valamit :)
359/487 anonim válasza:
Köszönöm a drukkokat! :) mindenképpen írok
Sz
360/487 anonim válasza:
Holnap kell meg jönnie de jövőhéten doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!