Van aki aug.20. körül nem várja?
Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!2015. aug. 7. 19:27
311/487 anonim válasza:
Én kedd szerdára nem vártam és vasárnap du kimutatta egyértelmûen.
312/487 A kérdező kommentje:
Én szombaton délutáni pisiből halvány pozit teszteltem és utána való szerdára nem vártam, szóval nem lehet tudni kinek mikor érdemes, én megfogadtam h megvarom a nem várt napját, de nem bírtam magammal :D
2015. szept. 16. 20:10
313/487 Forevernow válasza:
Nehezen bírok magammal én is.. próbálom figyelgetni magam, de max annyira jutottam, hogy elvileg a cicimnek már érzékenyebbnek kellene lenni pms ügyileg, de nem az.. meg tudom is hogy mindenkinek más a dolog, nekem nem kell törvényszerűen mindenféle tünetet produkálni.. csak olyan rossz ez a várakozás.
314/487 anonim válasza:
Nem vagyok túl jól, igaz a hőm le esett 2egységet most 36.3 volt reggel. De folyamatos hányingerem van. A reggeli se a kávé nem múlasztja el, mint eddig. A melleim mintha kicsit keményebb lenne mint szokott. Jövőhéten péntekre (szeptember 25.-re) nem várom. Ezek nem túl korai jelek? Lehet nem is baba? Üdv Nati
315/487 Forevernow válasza:
Hát picit talán korai. De bármi lehet :)
316/487 Forevernow válasza:
Nem bírtam ki, reggel teszteltem.. persze negatív.. valószínűleg korai volt :( csak azt nem tudom hogy a cicimmel miért nem történik semmi... már rég érzékenyebbnek kéne lennie ha menstruálni akarnék..
317/487 anonim válasza:
Velem is ez volt múlt hónapban. Menzi előtt mindig csúcsosabb formát vesz fel a mellem meg szoktak lenni görcsök de nem bolt semmi jel arra, hogy meg jön majd a menzi. 5napot késett meg volt pozitív tesztem is csak nem tapadt meg a baba és elment. Most ebben a hónapban nem görcsölök rá lesz ami lesz. Van egy kis hányingerem meg a melleim kicsit be vannak keményedve meg veszesek a melleim nem puhák. Üdv Nati
318/487 anonim válasza:
Elírtam feszesek a melleim
319/487 A kérdező kommentje:
M neked nem szokott fájni a hasad, hasad alatt?
2015. szept. 18. 10:51
320/487 anonim válasza:
Fájni nem, csak enyhe alhasi diszkomfort, mint mensi előtt, tehát nem görcs csak úgy érzel valamit. Neked milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!