Van aki aug.20. körül nem várja?
Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!2015. aug. 7. 19:27
281/487 A kérdező kommentje:
Időn belüli köszi!!!
2015. szept. 12. 18:23
282/487 Forevernow válasza:
Na megint kezdődik az izgulósabb időszak.. Egy hét a nem vártig és reggel picit mint ha véres lett volna a wcpapír. Olyan jó lenne ha ez jót jelentene.. Próbálok nem keresgetni jeleket, de hát nem egyszerű.. Ti hogy álltok?
283/487 anonim válasza:
Én mobilról nézem ha nincs színe száradásinak mondanám de ha te látsz színt akkor az jót jelent:-)))
Egyenlőre minden rendben van, semmi fura, jól vagyunk köszi:-)
M
284/487 A kérdező kommentje:
Ma reggel megint csinaltam, kb ilyen jött ki időn belül, h van-e színe? Nagyon nagyon halvány.
2015. szept. 13. 06:04
285/487 A kérdező kommentje:
2015. szept. 13. 15:49
286/487 anonim válasza:
Na! Ezen már látom és azt is hogy színe van szerintem ez pozitív gratulálok:-) mennyid van a nem vártig?
M
287/487 A kérdező kommentje:
Jujj, nem bírom ezeket az izgalmakat, ált. 28 napra jön meg, legutóbb kivételesen 27 napra, de szerda a 28. ciklusnap. Most azon izgulok nehogy megjöjjön, de azért még nem élem bele magam, csak kicsit izgatott vagyok, várom, hogy teljen az idő. :) És ma elkezdett fájni a derekam...
2015. szept. 13. 16:33
288/487 anonim válasza:
Reméljük erősödni fog! Halkan gratulálok! Bárcsak mindenkinek összejönne :) várjuk a további fejleményeket! És ne stresszelj!
Puszi Sz
289/487 anonim válasza:
Kedves Évi. Láttam a teszted, halkan Gratulálnék! nagyon szép halvány pozitív. Az én tesztem is ilyen volt csak nem tapadt meg,de remélem veletek minden rendben lesz. Hogy velem mi van? a melleim kicsit be vannak dagadva, szúrt ma a mellem és nyomásra is fájt. 10.-én volt egy halvány de jól kivehető rózsaszín csík az ovulációs tesztemen, remélem sikerül majd. 25.-ére nem várom. Puszi Nati
290/487 anonim válasza:
Én is szerdai napra nem vártam és vasárnap teszteltem pozitívat:-)
Szívből szorítok és tájékoztass kérlek erősödik e! Úgy tudom hasonló helyzetben vagyunk, neked is 3 évesed van igaz?!
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!