Van aki aug.20. körül nem várja?
Sziasztok!
Nyufi, én előző hónapban álmodtam pozi teszttel, sajna megjött! :( Tesód miatt ne aggódj, majd megkomolyodik! :D
Én jövő hét szerda-csütörtökre nem várom, tüneteket nem nagyon figyelem, mivel mindig fáj valamim! :D Lesz ami lesz! :)
Forevernow én is ugyanígy vagyok. :)
Drukk csajok!!!!!
Sz
Ó Nyufi, legalább tudják, hogy mi a bajod, nagyon jó eséllyel indulsz a kövi hónapnak ha ez nem sikerülne!
Kata merre van? :) Ezer éve nem írt, ahogy az inszemes leányzó sem! :(
A kedves kismamák hogy vannak? :) Kérném a beszámolókat! :)
Moonlight, amikor kezdődött a folyás (teszt előtt pár nappal) az milyen erős volt eleinte?
Szia kérdező ismét! :)
Hát mintha megjönne, ami azóta is tart amúgy, azt mondta a védőnőm azért van hogy a fertőzések ellen véd hogy ne jusson fel a méhbe. Amíg fehér és szagtalan teljesen normális terhességnél.
Amúgy eddig jól voltam a héten viszont csak levest bírok megenni annyira rosszul vagyok az ételektől, fő mumusom a hűtő onnét semmit nem tudok megenni még melegítve se.
Tegnapelőtt voltunk ultrahangon, annyira édesen vert a szíve, istenem.. :) Ma vagyunk 7+3 naposak.
Kívánom nektek is hogy ez a hónap sikeres legyen, olvaslak titeket mindennap !
Szerintetek ez száradási csík? Felső tesz one step 10es, alsó 25ös azon nincs semmi, max ha nagyon nagyon játszok a fénnyel. Szerdára nem várom.
Szerintem 2 nap múlva ismételj 10-es érzékenységűvel. A felsőn látszik valami. Időn belüli? Szerdáig még van egy pár nap. Drukkolok. :)
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!