Van aki aug.20. körül nem várja?
Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!2015. aug. 7. 19:27
391/487 anonim válasza:
7 nap késés után még mindig negatív a teszt. De menzi sehol tünetek vannak.még 1 hetet várok ha akkor is negatívat mutat doki ha pozitívat akkor meg azért megyek dokihoz. Üdv Nati
392/487 anonim válasza:
Mindenképp menj el. Nehogy vmi ciszta vagy méhenkívűli legyen-sose tudni!
393/487 Forevernow válasza:
Na valakinél valami újság? Nekem lassan közeledik a pém, és pont úgy jön ki hogy egy hetet otthon tudok lenni :) úgy érzem végre a mi hónapunk lehet..
394/487 A kérdező kommentje:
Forever, hajrá! Nekünk is akkor sikerült amikor szabin vtam! ;)
Nati helyzet?
2015. okt. 5. 11:29
395/487 anonim válasza:
Kedves Évi 10 napja késik. Ma vettem cearlblu tesztet még várok 3-4 napot a teszttel. Ha negatív ha pozitív megyek mindenképp dokihoz ;)
397/487 A kérdező kommentje:
Nati, szerintem is jó ha lát egy nőgyógyász! Drukkolok!!!
2015. okt. 5. 18:20
399/487 anonim válasza:
Ez se a mi hónapunk volt 11 nap késés után megjött. Üdv Nati
400/487 anonim válasza:
A szokásos 31-38 nap helyett 42 napra jött meg ilyen még nem volt mitől lehet? Üdv Nati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!