Van aki aug.20. körül nem várja?
Sziasztok!
Ez nem az én hónapom szerintem. Nem bìrtam ki és teszteltem. Ennek eredménye 3 negatìv teszt. Tegnap délután és ma reggel x-epil negatìv. Elszaladtam a boltba predactor earlyért ami elvileg menzesz előtt 4 nappal már kimutatná, de az is negatìv. Szorìtok nektek és készülök az új hónapra. Bogi
Gratulálok a pozitív teszthez a elsőnek!
Bogi ne csüggedj, új hónap, új remény! Sikerülni fog nektek is!
Kedves Sz. Nikol. Én csináltam a drágábbik tesztet, az EXPECT teszten 11.dik dpon volt egy halványabb csík és a Drágább PREDICTOR teszten negatív.
Kedves Évi ma vagyok a 15. dpo-n 2 nap múlva kellene megjönnie, van ez a furcsa érzés a hasamban, h megfog jönni, de nem fáj semmim a mellem nem csúcsodik nem vagyok pattanásos nem görcsölgetek mint szoktam menzi előtt párom szerint a mellem 1hét alatt megint nőtt és kerekek van tartása, nincs megereszkedve, és nem is híztam viszont a hasam mintha ívesedne, Tegnap 14.-ig dpon csináltam tesztet Negatív..... Tegnap kicsit meglepődtem saját magamon 4 tányér krumpli főzeléket megedtem és vagy 18 db vasírtott. azért dúrva mert álltalában alig birok megenni 1 tányérral, ha mégis van étvágyam akkor max 2 tányér... és most csak a 4-dik tányérral éreztem azt hogy jól laktam, nem lettem rosszul, tökéletesen jól éreztem magam. Csak azt nem értem hogy az EXPECT teszten rajta volt az a halvány csík a Predictoron meg a másik no name teszten meg semmi... van még esély babára? reménykedjek? vagy inkább ne is álltassam magamat azzal a gondolattal,hogy baba van? Üdv. Nati :)
Sziasztok!
Gratulálok akinek sikerült és drukkolok továbbra is akinek még nem jött meg, hogy ne is jöjjön! :)
A predictor tesztről én is sok rosszat olvastam!
Sajnos én továbbra is barnázok, várom, hogy beinduljon a mensim. A dühítő, hogy a melleim annyira fájtak, mint amikor először terhes vtam. Innentől úgy vagyok vele, hogy felesleges a testem jelzéseit figyelni, totál átverés! :D
Igazság szerint csalódott vagyok, de igyekszem elterelni a gondolataimat. Ez a barnázás sem túl jó dolog, megint elmegyek a nőgyógyászhoz és kikérem a véleményét. Ez van!
Írjatok, ha babások vagytok azért, akik meg szintén "elbukták" ezt a hónapot a kövi hetekben értekezzünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!