Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/487 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok 1. Vagyok 3 napom van nemvártig és ma reggel lett egy halvány+ tesztem. 2 nap múlva ismétlem meg. (12,5 érzékenységű)
2015. aug. 18. 10:57
 132/487 anonim válasza:

Sziasztok!

Ez nem az én hónapom szerintem. Nem bìrtam ki és teszteltem. Ennek eredménye 3 negatìv teszt. Tegnap délután és ma reggel x-epil negatìv. Elszaladtam a boltba predactor earlyért ami elvileg menzesz előtt 4 nappal már kimutatná, de az is negatìv. Szorìtok nektek és készülök az új hónapra. Bogi

2015. aug. 18. 10:58
 133/487 anonim ***** válasza:
Bogi én is predicatorral csináltam.
2015. aug. 18. 11:27
 134/487 sz.nikol ***** válasza:

Gratulálok a pozitív teszthez a elsőnek!

Bogi ne csüggedj, új hónap, új remény! Sikerülni fog nektek is!

2015. aug. 18. 11:48
 135/487 anonim ***** válasza:

Kedves Sz. Nikol. Én csináltam a drágábbik tesztet, az EXPECT teszten 11.dik dpon volt egy halványabb csík és a Drágább PREDICTOR teszten negatív.

Kedves Évi ma vagyok a 15. dpo-n 2 nap múlva kellene megjönnie, van ez a furcsa érzés a hasamban, h megfog jönni, de nem fáj semmim a mellem nem csúcsodik nem vagyok pattanásos nem görcsölgetek mint szoktam menzi előtt párom szerint a mellem 1hét alatt megint nőtt és kerekek van tartása, nincs megereszkedve, és nem is híztam viszont a hasam mintha ívesedne, Tegnap 14.-ig dpon csináltam tesztet Negatív..... Tegnap kicsit meglepődtem saját magamon 4 tányér krumpli főzeléket megedtem és vagy 18 db vasírtott. azért dúrva mert álltalában alig birok megenni 1 tányérral, ha mégis van étvágyam akkor max 2 tányér... és most csak a 4-dik tányérral éreztem azt hogy jól laktam, nem lettem rosszul, tökéletesen jól éreztem magam. Csak azt nem értem hogy az EXPECT teszten rajta volt az a halvány csík a Predictoron meg a másik no name teszten meg semmi... van még esély babára? reménykedjek? vagy inkább ne is álltassam magamat azzal a gondolattal,hogy baba van? Üdv. Nati :)

2015. aug. 18. 12:48
 136/487 anonim ***** válasza:
Szurkolok nektek csajok! Akink nem sikerült, az ne adja fel, új hónap, új esélyek! Akinek sikerült, annak boldog babavárást! Én mára nem várom, tegnap volt egy kis "mindjárt megjön" érzés, de ma semmi. Ha most nem sikerül, akkor elmegyünk párommal egy kivizsgálásra, hogy megtudjuk, hogy van-e valami problémánk, vagy csak simán türelmetlenek vagyunk :D Megy a szurkolás ;)
2015. aug. 18. 12:57
 137/487 anonim ***** válasza:
Csajok el olvastam mégegyszer a PREDICTOR papírját, ez a teszt a 28 napos ciklusokra van kitalálva, tehát ha napra pontosan 28 napra jönn meg akkor ki mutatja 4 nappal menzi elött, ha 29-30--stb akkor nem várt után 2-3 nap, a papiron van egy kis táblázat, mivel nekem 30-34 naposak a ciklusaim lehet,hogy a Predictorhoz mérten még mindig hamar teszteltem, bár nem tudom hogy az EXPECT teszten miért volt ott a halvány csík.. esetleg valaki tudja a választ? meg köszönném. üdv Nati :)
2015. aug. 18. 13:44
 138/487 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gratulálok akinek sikerült és drukkolok továbbra is akinek még nem jött meg, hogy ne is jöjjön! :)

A predictor tesztről én is sok rosszat olvastam!

Sajnos én továbbra is barnázok, várom, hogy beinduljon a mensim. A dühítő, hogy a melleim annyira fájtak, mint amikor először terhes vtam. Innentől úgy vagyok vele, hogy felesleges a testem jelzéseit figyelni, totál átverés! :D

Igazság szerint csalódott vagyok, de igyekszem elterelni a gondolataimat. Ez a barnázás sem túl jó dolog, megint elmegyek a nőgyógyászhoz és kikérem a véleményét. Ez van!

Írjatok, ha babások vagytok azért, akik meg szintén "elbukták" ezt a hónapot a kövi hetekben értekezzünk! :)

2015. aug. 18. 17:38
 139/487 A kérdező kommentje:
Nati, szerintem Te babás vagy! :)
2015. aug. 18. 17:39
 140/487 anonim ***** válasza:
Évi szerintem ne add még fel várd meg még a 20.-át még van remény, unokatesom úgy lett hogy az anyukája azt se tudta h terhes mert végim menzije volt akkor tudta h babás mikor megmozudult. Miből gondolod hogy babás vagyok? illetve miért van az hogy a halvány pozi teszt után 3 negatív? üdv Nati
2015. aug. 18. 18:29
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!