Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki aug.20. körül nem várja?

Van aki aug.20. körül nem várja?

Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!
2015. aug. 7. 19:27
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/487 sz.nikol ***** válasza:

Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de nyaralni voltunk. Szóval tippem nincs. Azokon a napokon voltunk együtt kétnaponta a párommal, amikor tojásfehérje nyákom volt. Valamint peteérésig cickafark teát ittam, utána pedig palástfű teát. A hőmet is mértem, ami összevetve a tojásfehérjével elég jó képet ad az ovuláció időpontjára. Plusz nekem fájni is szokott a petefészkem, amikor megérik a tüsző. Nekem szerencsém van, hogy így elsőre sikerült, mert azt olvastam, ha minden klappol a párral és jó időpontban vannak együtt, akkor is csak 20 % az esély a babára. Szóval ne csüggedjen senki. Ezt kell szem előtt tartani és fog jönni a baba is hamarosan.

Nati, nem lehet, hogy sikerült a baba, csak nem tudott jól megtapadni a méhfalban? Elvégre volt egy halvány pozi teszted és még késett is 5 napot a nem várt. Kövi hónapban esetleg te is próbáld ki a cickafarkfű teát a peteérésig, ez segíti, hogy a méhfal kellő képen megvastagodjon és a tüszőrepedést is segíti, peteérés után a palástfű teát, ami a beágyazódást segíti. Erre azt mondják, hogy a terhesség 3. hónapjáig lehet inni. Valamint az első babámnál, mikor terhes lettem, a dokim azt javasolta, hogy a terhesség 12. hetéig ne nagyon éljünk szexuális életet, had tapadjon meg erősen a baba a méhfalban. Persze a dokik véleménye erről megoszlik. Mi betartjuk ezt a tanácsot. Ennyit kibírunk. :)

2015. aug. 28. 15:50
 222/487 anonim ***** válasza:

Kedves Sz. Nikol, nem tudom,hogy vol-e baba és azt se,hogy nem tapadt meg jól, de ha így volt akkor ezt vehetem vetélésnek is...

Igazából első baba lenne és első próbálkozós hónap volt, nem török össze, ezt a cickafark teát, mikor kell elkezdeni? azért köszönöm, és Gratulálok nektek :) puszi Nati

2015. aug. 28. 18:16
 223/487 anonim ***** válasza:
Arra gondoltunk párommal,hogy most nem készülünk rá, azt nem mondom,hogy nem fogunk szeretkezni. De mivel pco-m van meg ilyen meg olyan gyógyszereket szedtem mint pl YASMINELLE fogamzásgátló ( ezt 6 hónapig) REZIA fogamzásgátló ( ezt 1 hónapig áprilistól-májusig) júniusban semmi fogamzásgátló. Júliusban (L-thiroxin pajzsmirigy gyógyszer és Meforal, amit nem tudom mire... EZT a két gyógyszert max 1-1,5 hétig tudtam csak szedni) Szóval Májustól nem szedek fogamzásgátlót, júlisban 1-1,5 hétig szedtem ezeket a pco-mra.. És arragondoltam,hogy SZEPTEMBERT a TISZTÍTÓ hónapnak jelölöm ki!!!! Hogy nállam ezt mit jelent?? GYŐGYNÖVÉNY TEA KÖBÖN!!!!!!!!!!!!!! Méregteleníteni fogunk párommal!!! Valahogy ki kell hajtanom a mérget magamból . üdv Nati :)
2015. aug. 28. 19:42
 224/487 sz.nikol ***** válasza:
Ez nagyon jó ötlet Nati! Én egyébként is volt, hogy ittam mindenféle gyógytea keveréket. Körömvirág, cickafark, kamilla, csalánlevél stb. ami épp volt itthon. Most, hogy babára készűltünk, úgy ittam, ahogy korábban írtam. Csak cickafark, majd palástfű. A cickafarkat én elkezdtem a ciklusom első napján. De azt olvastam, hogy ezt a módszert 3 hónapon keresztül csinálod és addig nem jön a baba, akkor kell egy kis pihenő. Keress rá neten, minen szépen le van írva. Köszönöm a gratulációt!
2015. aug. 28. 21:50
 225/487 A kérdező kommentje:

Nikol, hogy érzed magad? :)

Aki most babás lett, dolgoztok?

Nati, nagyon jó, hogy mindent megteszel! Nem csak tökéletes vérképpel lehet teherbe esni, ha sikerül már célzottan tudod, hogy milyen problémákra kell figyelni, ez jó! :)

Én ma kezdem az ovutesztelést, igyekszünk 2 naponta együtt lenni, de a férjem sokat dolgozik, este 11 körül már kicsit erőltetett, de minden hónapban hétköznapra esik a peteérés, cselekszünk! :P

És 3 hét múlva már kiderül, hogy sikerült-e, hátttt én már nem tudom mi lesz, annyira jó lenne bevenni azt a bizonyos lesz.rom tablettát! :D

Nálatok mi újság Lányok, ki hogy áll a dolgokkal?

2015. aug. 29. 07:08
 226/487 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem 1 ciklus pihenő és utána újra inszem!kb ennyi!

Nati:NEM OKOSKODOK !Az édességnek semmi köze ,hogy te a terhelés előtt mennyi édességet ettél mert az ir éve alatt alakul ki!az értékek csak akkor lesznek fals ha a terhelés alatt pl járkálsz!Az ir okozza a nagyfokú édesség utáni vágyat! A MERFOL-T az ir kaptad az inzulin érzékenyítő !a fogamzásgátló a legrosszabb amit adhattak az ir -re és pcod-ra!én keresnék egy másik orvost!én csinálnám a 3-as kezelést !EZ CSAK TANÁCS VOLT! BOCS MINDENÉRT!Nettus!

2015. aug. 29. 09:28
 227/487 sz.nikol ***** válasza:

Jól vagyok! Egyszer volt eddig reggel egy kis rosszullétem, de gyorsan vízszintesbe helyeztem magam és hamar helyre jöttem. Én most nem dolgozok, az 1 éves kisfiammal vagyok itthon. Egyébként vele a 6. héttől kezdődtek a rosszullétek, ami aztán minden napos lett. Minden reggelemet hányással töltöttem a terhességem 5. hónapjának végégig. Ma reggel csináltam megint egy tesztet és még erősebb lett a csík, a múltkorihoz képest. Egyébként szeptember 12.-én szombaton megyek majd dokihoz.

Jelenleg még szoptatom a lurkómat, remélem ebből nem lehet baj. Sokan írják itt a neten, hogy ha nem érzek fájdalmat szoptatás után, akkor nem lesz baj. Remélem így igaz, mert egyenlőre nagyon nehezen tudnám elvenni a cicit a fiamtól.

2015. aug. 29. 13:02
 228/487 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi kistesót szeretnénk. Tavaly elment egy babánk, mûvi befejezés volt. Azóta most nyitottam újra a dologra-nem csak a vetélés miatt hanem mert igen lekötött az elsôszülöttem:-))

Remélem ebben a hónapban sikerült jókor együtt lennünk, ugyanis pár hete beszéltük meg, hogy jöhet. Sajnos ha most nem jön össze januárig várnom kell mert a férjem pont a pék idején távol lesz. Azt hiszem 9-e körül kellene megjönnie, meglátjuk..nem számítok rá h rögtön sikerülne:-)

Sok szerencsét kívánok mindenkinek!

M

2015. aug. 30. 23:24
 229/487 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok. Menzim már el múlt, de viszont a melleim kicsit hegyesek kemények.. ilyen még nem volt velem menzi után... mi lehet ez szerintetek?

Olvastam olyat is hogy van olyan,hogy a HCG nem vállasztodik ki a vizeletből igy negatív a teszt, és előfordulhat menses is akkor is ha baba van :D üdv Nati

2015. aug. 31. 12:52
 230/487 A kérdező kommentje:
Sziasztok majd írok csak dolgozom, kedves M, te vagy az ovutesztes kérdésemre válaszolt? Belinkelnéd a ma esti tesztedet, a one steppet? Izgulok, h nem mutat majd pozit.
2015. aug. 31. 14:41
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!