Van aki aug.20. körül nem várja?
Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de nyaralni voltunk. Szóval tippem nincs. Azokon a napokon voltunk együtt kétnaponta a párommal, amikor tojásfehérje nyákom volt. Valamint peteérésig cickafark teát ittam, utána pedig palástfű teát. A hőmet is mértem, ami összevetve a tojásfehérjével elég jó képet ad az ovuláció időpontjára. Plusz nekem fájni is szokott a petefészkem, amikor megérik a tüsző. Nekem szerencsém van, hogy így elsőre sikerült, mert azt olvastam, ha minden klappol a párral és jó időpontban vannak együtt, akkor is csak 20 % az esély a babára. Szóval ne csüggedjen senki. Ezt kell szem előtt tartani és fog jönni a baba is hamarosan.
Nati, nem lehet, hogy sikerült a baba, csak nem tudott jól megtapadni a méhfalban? Elvégre volt egy halvány pozi teszted és még késett is 5 napot a nem várt. Kövi hónapban esetleg te is próbáld ki a cickafarkfű teát a peteérésig, ez segíti, hogy a méhfal kellő képen megvastagodjon és a tüszőrepedést is segíti, peteérés után a palástfű teát, ami a beágyazódást segíti. Erre azt mondják, hogy a terhesség 3. hónapjáig lehet inni. Valamint az első babámnál, mikor terhes lettem, a dokim azt javasolta, hogy a terhesség 12. hetéig ne nagyon éljünk szexuális életet, had tapadjon meg erősen a baba a méhfalban. Persze a dokik véleménye erről megoszlik. Mi betartjuk ezt a tanácsot. Ennyit kibírunk. :)
Kedves Sz. Nikol, nem tudom,hogy vol-e baba és azt se,hogy nem tapadt meg jól, de ha így volt akkor ezt vehetem vetélésnek is...
Igazából első baba lenne és első próbálkozós hónap volt, nem török össze, ezt a cickafark teát, mikor kell elkezdeni? azért köszönöm, és Gratulálok nektek :) puszi Nati
Nikol, hogy érzed magad? :)
Aki most babás lett, dolgoztok?
Nati, nagyon jó, hogy mindent megteszel! Nem csak tökéletes vérképpel lehet teherbe esni, ha sikerül már célzottan tudod, hogy milyen problémákra kell figyelni, ez jó! :)
Én ma kezdem az ovutesztelést, igyekszünk 2 naponta együtt lenni, de a férjem sokat dolgozik, este 11 körül már kicsit erőltetett, de minden hónapban hétköznapra esik a peteérés, cselekszünk! :P
És 3 hét múlva már kiderül, hogy sikerült-e, hátttt én már nem tudom mi lesz, annyira jó lenne bevenni azt a bizonyos lesz.rom tablettát! :D
Nálatok mi újság Lányok, ki hogy áll a dolgokkal?
Sziasztok!
Nekem 1 ciklus pihenő és utána újra inszem!kb ennyi!
Nati:NEM OKOSKODOK !Az édességnek semmi köze ,hogy te a terhelés előtt mennyi édességet ettél mert az ir éve alatt alakul ki!az értékek csak akkor lesznek fals ha a terhelés alatt pl járkálsz!Az ir okozza a nagyfokú édesség utáni vágyat! A MERFOL-T az ir kaptad az inzulin érzékenyítő !a fogamzásgátló a legrosszabb amit adhattak az ir -re és pcod-ra!én keresnék egy másik orvost!én csinálnám a 3-as kezelést !EZ CSAK TANÁCS VOLT! BOCS MINDENÉRT!Nettus!
Jól vagyok! Egyszer volt eddig reggel egy kis rosszullétem, de gyorsan vízszintesbe helyeztem magam és hamar helyre jöttem. Én most nem dolgozok, az 1 éves kisfiammal vagyok itthon. Egyébként vele a 6. héttől kezdődtek a rosszullétek, ami aztán minden napos lett. Minden reggelemet hányással töltöttem a terhességem 5. hónapjának végégig. Ma reggel csináltam megint egy tesztet és még erősebb lett a csík, a múltkorihoz képest. Egyébként szeptember 12.-én szombaton megyek majd dokihoz.
Jelenleg még szoptatom a lurkómat, remélem ebből nem lehet baj. Sokan írják itt a neten, hogy ha nem érzek fájdalmat szoptatás után, akkor nem lesz baj. Remélem így igaz, mert egyenlőre nagyon nehezen tudnám elvenni a cicit a fiamtól.
Sziasztok! Mi kistesót szeretnénk. Tavaly elment egy babánk, mûvi befejezés volt. Azóta most nyitottam újra a dologra-nem csak a vetélés miatt hanem mert igen lekötött az elsôszülöttem:-))
Remélem ebben a hónapban sikerült jókor együtt lennünk, ugyanis pár hete beszéltük meg, hogy jöhet. Sajnos ha most nem jön össze januárig várnom kell mert a férjem pont a pék idején távol lesz. Azt hiszem 9-e körül kellene megjönnie, meglátjuk..nem számítok rá h rögtön sikerülne:-)
Sok szerencsét kívánok mindenkinek!
M
Sziasztok Lányok. Menzim már el múlt, de viszont a melleim kicsit hegyesek kemények.. ilyen még nem volt velem menzi után... mi lehet ez szerintetek?
Olvastam olyat is hogy van olyan,hogy a HCG nem vállasztodik ki a vizeletből igy negatív a teszt, és előfordulhat menses is akkor is ha baba van :D üdv Nati
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!