Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Tavalyi nagy sikerű topicok folytatása :).
2015. jan. 2. 14:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/202 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem hiszem, hogy terhes lennék. Én valószínűleg a maradék 5% vagyok, mert negatív volt tegnap is tesztem!!! Egyébként nem lehetett máskor ovum, mert a többi emelkedés mind az alaphőm fölött van jóval! Tehát már régen ki kellett volna mutatnia!
2015. jan. 4. 18:09
 52/202 anonim ***** válasza:

Én is 3 oldalon vezetem a hömet. Ebböl kettö 23-ra tette az ovumat míg a harmadik 21-re. Érdekes hogy mind három különbözö napra teszi a menszeszt. 5-6-7. Szerntetek van esélyem?

[link]

2015. jan. 4. 20:11
 53/202 anonim ***** válasza:
Mivel volt ovud, így van esélyed. De ez nem trifázisos görbe, így nem lehet ez alapján jósolni semmit.
2015. jan. 4. 20:37
 54/202 anonim ***** válasza:
Sziasztok. 13- as vagyok. Ma elég drasztikusan csökkent a hőm, 36,5 lett. Mensi és görcsök még Sehol.
2015. jan. 5. 09:19
 55/202 anonim ***** válasza:
Képzeljétek szerdán megyek orvoshoz. :) Remélem minden redben lesz én már nagyon izgulok.
2015. jan. 5. 09:24
 56/202 anonim ***** válasza:

#13, egyértelmű, hogy mikor volt ovud, és a DPO 16. napján vagy. A lutális fázis minden nőnél 13 vagy 14 nap, tehát egyértelműen késik a mensid, és az eddigi magas hőd is arra utal, hogy sok progeszteront termelt a szervezeted. Mindkettő terhességre utal, főleg, ha hozzávesszük, hogy a lehetséges beágyazódáskor még feljebb ment a hőd. (Ugye ettől lett trifázisos.)

Ha mégis megjön a mensid (reméljük nem fog), akkor az csakis azt jelentheti, hogy valami miatt a megtermékenyített petecsomó nem tudott beágyazódni.

2015. jan. 5. 11:18
 57/202 A kérdező kommentje:

13-as sajnálom,hogy esett a hőd.

Én még mindig a peteérés előtt tartok.Ma van ck.10 napom úgyhogy lassan eljön a mi napunk is :).

Szurkolok nagyon mindenkinek:)!

2015. jan. 5. 14:43
 58/202 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintetek csak álmodtam, vagy létezik, hogy éjjel többször felébredtem arra, hogy fáj a mellem illetve feszül a hasam?! Nem igazán voltam sosem mellfájós, napközben nem is veszem észre. 8.dpon vagyok még csak, néha olyan mintha feszülne a hasam, de nem akarom bemagyarázni ezért igyekszem nem tulajdonítani neki nagy jelentőséget. Valaki tapasztalt már hasonlót?

2015. jan. 5. 15:34
 59/202 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, Dóra voltam.
2015. jan. 5. 15:35
 60/202 anonim ***** válasza:

13-as vok.

Szurkolok én is mindenkinek, majd lesz ami lesz! Ez még csak a második hónapos próbálkozásunk, úgyhogy tényleg nem gond, ha most sem sikerül! :)

Csak a mensim jönne már meg, hogy kezdhessek egy új ciklust! :)

2015. jan. 5. 18:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!