Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Én is 3 oldalon vezetem a hömet. Ebböl kettö 23-ra tette az ovumat míg a harmadik 21-re. Érdekes hogy mind három különbözö napra teszi a menszeszt. 5-6-7. Szerntetek van esélyem?
#13, egyértelmű, hogy mikor volt ovud, és a DPO 16. napján vagy. A lutális fázis minden nőnél 13 vagy 14 nap, tehát egyértelműen késik a mensid, és az eddigi magas hőd is arra utal, hogy sok progeszteront termelt a szervezeted. Mindkettő terhességre utal, főleg, ha hozzávesszük, hogy a lehetséges beágyazódáskor még feljebb ment a hőd. (Ugye ettől lett trifázisos.)
Ha mégis megjön a mensid (reméljük nem fog), akkor az csakis azt jelentheti, hogy valami miatt a megtermékenyített petecsomó nem tudott beágyazódni.
13-as sajnálom,hogy esett a hőd.
Én még mindig a peteérés előtt tartok.Ma van ck.10 napom úgyhogy lassan eljön a mi napunk is :).
Szurkolok nagyon mindenkinek:)!
Sziasztok!
Szerintetek csak álmodtam, vagy létezik, hogy éjjel többször felébredtem arra, hogy fáj a mellem illetve feszül a hasam?! Nem igazán voltam sosem mellfájós, napközben nem is veszem észre. 8.dpon vagyok még csak, néha olyan mintha feszülne a hasam, de nem akarom bemagyarázni ezért igyekszem nem tulajdonítani neki nagy jelentőséget. Valaki tapasztalt már hasonlót?
13-as vok.
Szurkolok én is mindenkinek, majd lesz ami lesz! Ez még csak a második hónapos próbálkozásunk, úgyhogy tényleg nem gond, ha most sem sikerül! :)
Csak a mensim jönne már meg, hogy kezdhessek egy új ciklust! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!