Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Lassan telnek a napok, ti is igy erzitek? 😊
Andi
A napok? Az órák :-)
Mára nem vártam... illetve még a holnap is benne van. Egyelőre minden tipikus tünetem megvan (de lehet, hogy csak azért, mert túl sokat olvastam róluk). Plusz ma valami émelygés szerű (de az biztos csak a szervezetem tréfája... ennyire korán még nincs ilyen). Lehet, hogy csak pre mens tünetek. Nem tesztelek, amíg meg nem jön :-)) Nehezen viselném most az egycsíkos látványt:-(
Viszont gratulálok a pozitívat tesztelőknek!
13-as vok
Nagyon emberpróbáló ez a várakozás, remélem mindenki sikerrel jár! :)
Nekem a helyzet változatlan. 36,5 a hőm, nem menstruálok.
A mai tesztem negatív.
Varni, foleg, h ezen kattogok, delre megyek csak dolgozni, mar atneztem az osszes oldalt, ahol a terhesseg korai jeleirol irnak :)
Dora, es mindenki, megy a drukk :)
Tok jo lenne ha itt mindenkinek pozi lenne, es egyutt "terheskednenk :)" meg babaznank :)
Andi
Én is így vagyok vele csajok...nagyon lassan telik az idő pedig nekem még ovum sem volt :(.Majd most valamikor a napokban lesz csak.
13-as hát tényleg jó lenne ha valami történne már Veled.Rossz ez a bizonytalanság.
Köszi Andi! Én is drukkolok mindenkinek! Ma a patikában megkérdeztem van-e 10-es érzékenységű teszt, de szerintem nem tudta miről beszélek, mert elővett 3tesztet és közölte, hogy ezek vannak. (Clear blue, gravida, gabriel). Jövő hét hétfőre nem várom, aznap reggel vizsgázom, úgyhogy szerintem kedden vagy szerdán reggel tesztelek. Nehéz lesz a hétvégét kibírni. Ovu óta a hőm 37től nem megy lentebb, ma reggel 37,3volt.Bár előző hónapban is a második ciklusnapon esett le36,6ra. Bizakodom...
13# csodálom a higgadtságod!
#13, az a lényeg, hogy a reggeli hőd még mindig alaphő felett van!
8+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!