Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Tavalyi nagy sikerű topicok folytatása :).
2015. jan. 2. 14:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/202 anonim ***** válasza:

Lassan telnek a napok, ti is igy erzitek? 😊

Andi

2015. jan. 5. 20:17
 62/202 anonim ***** válasza:

A napok? Az órák :-)

Mára nem vártam... illetve még a holnap is benne van. Egyelőre minden tipikus tünetem megvan (de lehet, hogy csak azért, mert túl sokat olvastam róluk). Plusz ma valami émelygés szerű (de az biztos csak a szervezetem tréfája... ennyire korán még nincs ilyen). Lehet, hogy csak pre mens tünetek. Nem tesztelek, amíg meg nem jön :-)) Nehezen viselném most az egycsíkos látványt:-(

Viszont gratulálok a pozitívat tesztelőknek!

2015. jan. 5. 23:45
 63/202 anonim ***** válasza:
nehezen telik biza .... mar alig varom tesztelhessek , nem is bannam ha mar januar vege lenne:))
2015. jan. 6. 05:23
 64/202 anonim ***** válasza:
Meg egy ejszaka eltelt, arra ebredtem, h jobb oldalon gorcsolok, eleg fajdalmas volt. Es azt almodtam, h szulok :)
2015. jan. 6. 06:51
 65/202 anonim ***** válasza:

13-as vok

Nagyon emberpróbáló ez a várakozás, remélem mindenki sikerrel jár! :)

Nekem a helyzet változatlan. 36,5 a hőm, nem menstruálok.

A mai tesztem negatív.

2015. jan. 6. 09:17
 66/202 anonim ***** válasza:

Varni, foleg, h ezen kattogok, delre megyek csak dolgozni, mar atneztem az osszes oldalt, ahol a terhesseg korai jeleirol irnak :)

Dora, es mindenki, megy a drukk :)

Tok jo lenne ha itt mindenkinek pozi lenne, es egyutt "terheskednenk :)" meg babaznank :)

Andi

2015. jan. 6. 09:52
 67/202 A kérdező kommentje:

Én is így vagyok vele csajok...nagyon lassan telik az idő pedig nekem még ovum sem volt :(.Majd most valamikor a napokban lesz csak.

13-as hát tényleg jó lenne ha valami történne már Veled.Rossz ez a bizonytalanság.

2015. jan. 6. 09:58
 68/202 anonim ***** válasza:

Köszi Andi! Én is drukkolok mindenkinek! Ma a patikában megkérdeztem van-e 10-es érzékenységű teszt, de szerintem nem tudta miről beszélek, mert elővett 3tesztet és közölte, hogy ezek vannak. (Clear blue, gravida, gabriel). Jövő hét hétfőre nem várom, aznap reggel vizsgázom, úgyhogy szerintem kedden vagy szerdán reggel tesztelek. Nehéz lesz a hétvégét kibírni. Ovu óta a hőm 37től nem megy lentebb, ma reggel 37,3volt.Bár előző hónapban is a második ciklusnapon esett le36,6ra. Bizakodom...

13# csodálom a higgadtságod!

2015. jan. 6. 10:54
 69/202 anonim ***** válasza:

#13, az a lényeg, hogy a reggeli hőd még mindig alaphő felett van!

8+2 hkm

2015. jan. 6. 10:59
 70/202 anonim ***** válasza:
Én holnap reggel tesztelek! És iszonyatosan félek a csalódástól.😞
2015. jan. 6. 19:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!