Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Dóra!
Tudom, rájöttem, azért is írtam itt névreszólóan neked:)
Szorítok neked jövőhónapra!
Fanni
Lányok Én annyira boldog vagyok :).Ma pozitív lett az ovutesztem,ciklus 14.napján pedig eddig mindig 17.-19.napon volt.Lehet a napi 3x 2dl cickafarkfű tea csinálta :).
Úgyhogy nagyon úgy tűnik életemben először 28.-29.napos lesz a ciklusom és nem 33.-34..Én annyira boldog vagyok :):):):).
Szurkolok Fanni a teszthez!
Nico
Nico,
Köszönöm szépen, én is szorítok neked!
Pozi tesztes, ki vagy? Gratulálok, bőven kivehető:)
Fanni
Andi vagyok 😊
Es nagyon boldog, 3 nappal korabban, 25-os teszttel 😊
Most mar lehet drukkolni, h erosodjon 😊
Fanni, neked nagyon hasonlo, mint az enyem. Nalam is volt barnazas, vasarnap, tunetek stimmelnek, a mellfeszulest leszamitva, nekem a mellbimbom kellemetlenkedig idonkent.
Tegnap ravetettem magam a csaszarszalonnara, a ferjem ramnezett, es kozolte, h akkor latta ezt a gyilkost fenyt a szememben utoljara, mikor az elsoszulottunket vartuk...
Fanni drukkolok neked, holnap varjuk a tesztet 😉
Andi, köszönöm szépen!
Írok holnap és ha lesz mit, meg is mutatom:) Bár nem bízom el nagyon magam, mert vasárnapra nem várom, de már nem bírok tovább várni:)
Fanni
Koszi, ki voltal?
Neked is gratula a pozitiv teszthez 😊
Mikorra nem vartad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!