Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Semmi baj Dora. En is sirtam tegnap, ma is, es hasonloak a tunetek.Nekem irtal privit 😊
Andi
Dóra fel a fejjel :).Ne is foglalkozz velük!Engem is ma leszóltak egy kérdésemnél mert véletlen nem tojásfehérje nyákot írtam hanem tojcsist....vannak itt ilyen szarkasztikus emberkék akik csak azért jönnek fel,hogy a másikat bántsák...
Szurkolok Lányok a pozi tesztetekhez!
A kérdésemre valaki nem tudja a választ?
Bocsi Andi, hogy olyan sok kérdést tettem fel gátlástalanul. Nekünk első baba lenne és mindenre kíváncsi vagyok.
Köszi a bíztatást és a drukkot kérdező! :)
Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, mert nem használok ovu tesztet.
Dóra
Dora, ne idegeskedj, nem tettel fel gatlastalanul sok kerdest, foglalkoztat a dolog, semmi baj nincs.
Kerdezo, fogalmam sincs, hogy kell hasznalni az ovutesztet, sosem hasznaltam :(
Dóra,
Mivel még nekem sem volt babám, én sem tudom, hogy pontosan milyen érzés lesz a beágyazódás. És ha nem tudnám, hogy lehet érezni az ovulációt, akkor valószínűleg azt sem hinném el, hogy a beágyazódást is lehet. Ne szomorodj el ilyen emberek bántó megjegyzésein, az ilyen nők még az orgazmusról is azt hiszik, hogy csak mítosz :-)
Tényleg rosszul kell magad érezni miattuk? ;-)
Kedves utolsó, ezen jót mosolyotam, köszönöm:) :) teljesen igazad van! :)
Dóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!