Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Tavalyi nagy sikerű topicok folytatása :).
2015. jan. 2. 14:35
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/202 A kérdező kommentje:

Dóra ha ez segít Neked,Én már voltam terhes.Mensi előtt Én ezeket éreztem:folyton álmos voltam,állandóan éhes,sokat jártam pisilni pedig csak pár csepp jött (kb.20.percenként),bizserget,szurkált a méhem,állandóan olyan érzésem volt mintha viszketne a hasam,rettenetesen fájt a mellem.Mivel nem gondoltam,hogy terhes lehetek (1,5 éve próbálkoztunk akkor,feladtam) így nem csináltam tesztet csak 11 nap késésnél.Addig folyamatosan azt hittem a mellfájdalom és a különös hasvalami miatt,hogy megfog jönni (nagyon nem volt akkor pontos a ciklusom).Persze aztán nem tartott sokáig az öröm mert 4 hét múlva elvetéltem....

Kitartást!

Mara szép kis görbéd van,nem lesz semmi baj.Szedj folsavat és magnéziumot meg terhes vitamint és pihenj sokat :).

2015. jan. 7. 21:50
 92/202 anonim ***** válasza:
100%
Köszi kedves kérdező! Szedem a femibion 800-at, magnéziumot és aiszom a palástfűteát. Most úgy tűnik mintha gyengülne a barna folyás.
2015. jan. 8. 09:33
 93/202 A kérdező kommentje:
Jól teszed,hogy szeded ezeket viszont menj el minél hamarabb az orvoshoz nehogy valami baj történjen!!!
2015. jan. 8. 09:43
 94/202 anonim ***** válasza:
100%
Elso vagyok, harom nappal a nemvart elott halvany tesztet csinaltam ma 😊
2015. jan. 9. 12:55
 95/202 A kérdező kommentje:
Andi ez szurper :)!Megmutatod Nekünk a teszted?
2015. jan. 9. 18:04
 96/202 anonim ***** válasza:
gratula akkor . cukibaba vagyok . En meg sak jovo heten tesztelek es majd 27-30 dikan ujra mert akkor kell megjojjon es a tegnap is probalkoztunk :D
2015. jan. 9. 18:10
 97/202 anonim ***** válasza:
77%

Lányok, én holnap tesztelek, vasárnapra nem várom, szerdán volt 2 csepp rózsaszínes (talán beágyazódás), fáradtság, émelygés, mellfeszülés azóta is.

Szorítsatok nagyon!!

Fanni voltam, első oldalon írtam, azóta csak olvasok :)

Nagy gratula a pozi tesztelőknek!!!

2015. jan. 9. 18:14
 98/202 anonim ***** válasza:

Gratulálok minden pozit tesztelőnek! Vigyázzatok magatokra kismamák!:)

Drukkolok a többieknek is akik eztán fognak tesztelni! én februárban is részese leszek a topicnak, mert szerintem meg fog jönni.

Dóra

2015. jan. 9. 19:40
 99/202 anonim ***** válasza:

Dóra, miből gondolod, hogy meg fog jönni?

Fanni

(és ez is én vagyok http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2015. jan. 9. 20:13
 100/202 anonim ***** válasza:

Fanni! Abból, hogy "barnázom" (nem tudok megbarátkozni ezzel a szóval).

Ma kezdődött ez a pecsételés és a mennyisége miatt attól tartok ebből menstruáció lesz. Pedig csak hétfőre nem vártam.

drukkolok nagyon neked is!

2015. jan. 9. 20:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!