Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Kriszti milyen tesztet használtál?Sajnos orvost nem tudok ajánlani,szegedi vagyok.
Andi miért nem csinálsz még egy tesztet?Lehet a nega tesztek hibásak voltak.
Nekem ma reggelre 36,7-ről,36,6-ra esett.Egy kicsit fura mert mensi után egyből felmegy 37-re és nem mozdul szinte sehova se,most meg nagyon keveset ment fel.Hátha a sikeres hónapot jelöli :)
Nekem megjott reggel. :(
Andi.
cukibaba így számold az ovudat:ahány napos a ciklusod (nekem pl 32) abból kivonod a 14-et és megkapod melyik ciklusnapon van ovud.Az esély előtte 3 nap és utána 1 nap.
Nálam ez így van:32-14=18 azaz nekem ck.18 napon van.Azaz 15-16 naptól 20. cilus napig van esélyem teherbe esnem.Remélem érted :)
Ebből a hónapból kiszálltam. Szerencsére megjött (mármint inkább ez, minthogy valami betegség miatt késsen).
A többieknek meg szorítok! :-)
Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!