Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Uuu Nico! Nagyon izgi *.* Szorítok nagyon!!!
Dóra
Köszi Dóra :).Most megint belém bújt az ördög,hogy csináljam meg az utolsó 10-es tesztem de tudom nem mutatna semmit.Ma már voltam 2* is wc pedig még csak 1 órája keltem...
Nico
Megpróbálok várni :).
Egyébként fura de 2 terhes kalkulátort is megnéztem és az egyik szept.03-at a másik okt.06-ot írt szülésre ha persze tényleg sikerült....A szeptember nekem sehogy sem jön ki mivel dec 27-én volt az utolsó mensim....a fene sem érti ezt
Szorítok, Nico!
Hátha segített a sok drukkolás:)
Nekem ma van újra peteérésem, úgyhogy nekem sem árt meg egy kis drukk:)
Fanni
Fanni megy a szurkolás ezerrel :)!Küldöm a baba hozó angyalkát :)
Húúú én ma nagyon jó kedvemben vagyok a hőemelkedéstől :):)
Szia Nico drukkolok hogy sikerüljön. A kalkulátor tuti nem jó időpontot adott. nekem dec.6-án volt az utolsó menszim és szept.12-re vagyok kiírva. Voltam dokinál 6+1 hetes vagyok és már volt szívhang.
Üdv :Mara
u.i.: sztem okt.3 :D
Mara ez nagyon jó hír :).
Hát nem tudom majd elválik,de szerintem is olyan okt 3 és 6 között lesz valamikor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!