Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
"Sz" mi lett reggel a teszt eredménye?Hát nem tudom,de ez a 2 naponta pecsételés azért nekem gyanús.Ha voltál a dokinál megírod mit mondott?Kíváncsi vagyok nagyon rá!
Ma megint a szokásos hőmet mértem....hogy miből gondolom,hogy nem sikerült?Hát 4 év alatt produkált már mindent a szervezetem és most sincs másképp.Nagyon meglepődnék ha pont most sikerülne,habár még soha ne láttam a hőmérőzéseim során ilyen görbét mint amit most produkálok.Annyira szép,hogy nem akarom magam hiú ábrándokba kergetni így inkább azt hajtogatom magamnak,hogy bemesélem a tüneteket a hőt meg a teákra fogom.Viszont azt el kell ismernem,hogy soha az életben nem volt eddig még 1 napnál tovább pozi az ovutesztem most meg ugye 4 napig is az volt....
Egyébként tegnap óta a változás,hogy alig ittam valamit és akkor is sűrűn voltam wc-n...persze mindig csak pár csepp volt úgyhogy egy idő után már nem is mentem el hanem inkább tartogattam.
Na de be is fejezem a nyervogást :).
Írj minél hamarabb!!!
Nico
Nico! Hallottál már a gondolatok teremtő energiájáról? A negatív gondolatok negatív dolgokat teremtenek! Ne legyél pesszimista, csak légy türelmes:) Tudom, hogy könnyű mondani, de inkább bizakodj :) Nem azt mondom, higy giggy el minden tünetet, de ne add fel:) Én neked adom a hónapomat, ha nekem nem legalább neked sikerüljön!
Dóra
Én már max csak februárra nem várom, de megnéztem kíváncsiságból ezt a Jónás napos bigyót, és március 15én egybeesik a peteérésemmel, ha akkor esnék csak teherbe, akkor szuper karácsonyi ajándék lenne :) Úgyhogy türelmesen várom :) persze előtte sem lenne baj!
Nézzétek meg milyen csodálatos az a 9 hónap! Szerintem lenyűgöző videó!
Na hát akkor hajrá a karácsonyi a babáért :).
Egyébként nem ér ilyen videót feltenni :).Kb onnantól,hogy kinyitotta a szemét potyogtak a könnyeim.Nagyon szép és megható videó :).
A hőm ma reggel 36,85 volt, szóval picit esett. Teszt negatív. A doki nem látott semmi érdemlegeset, se ciszta, se felritkulás, se nagyobb méh, a méhnyálkahártya 14 mm-es. Még két hónap utro-closty kombó. Barnázom is folyamatosan, amint befejezem az utro szedést biztos meg is jön.
"Sz"
"Sz" hát ez nem túl biztató,de fel a fejjel.A 14 mm-es méhnyálkahártya az jó vastag....
Nekem meg képzeld ma olyan bőséges vizes folyásom van,hogy hihetetlen a mellem meg már csak akkor fáj ha hozzáérek.Na majd meglátom mi lesz reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!