Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Tavalyi nagy sikerű topicok folytatása :).
2015. jan. 2. 14:35
 181/202 anonim ***** válasza:

Nico, mizu tegnap óta? Még mindig pecsételsz? Hőd?

Képzeld, nekem még mindig nem indult be a mensi... ez már a 7. nap barnázásom. Az utrot nem szedem 4. napja, doki nem látott se cisztát, semmit, terhes tünetem sincs egy szál sem. Tegnap reggel is teszteltem, negatív. A görbém szerint esélyes, hogy ma jön meg.

[link]

2015. jan. 25. 08:11
 182/202 anonim ***** válasza:
"Sz" voltam
2015. jan. 25. 08:12
 183/202 A kérdező kommentje:

"Sz" tényleg esélyes,hogy ma vagy holnap jön meg neked.Sajnálom! :'(

Nekem tegnap 2x volt folyásom.Reggel ugye a barna krémes amit írtam és este ugyan akkor élénk rózsaszín híg,mind a kettő kb. 5 forintos nagyságú volt....A kettő közt meg száraz voltam mint a sivatag.Szerintem nekem is meg fog jönni sajnos...A hőm ma ilyen lett:

[link]

Nico

2015. jan. 25. 10:13
 184/202 anonim ***** válasza:
[link] en nem mertem csak par napja . szerintetek mit jelent? persze minden nap merem mert 30 ra nem varom es remelem nem esik le a hom. cukibaba vagyok
2015. jan. 25. 18:18
 185/202 A kérdező kommentje:

cukibaba ez így nagyon kevés ebből sok mindent nem lehet leszűrni.nem lehet tudni mennyi az alaphőd,mikor volt ovus stb...

Remélem ezért nem haragszol meg.

Nico

2015. jan. 25. 18:50
 186/202 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát úgy tűnik nekem sem sikerült ez a hónap.Életemben nem viccelt meg a testem ennyire mint most,na de sebaj majd jövő hónap.Remélem ma már rendesen beindul nem csak este meg reggel lesz egy kicsi valami.

A hőm ilyen:

[link]

"Sz" Veled mizu?Szurkolok!

Nico

2015. jan. 26. 09:00
 187/202 anonim ***** válasza:

Sajnálom Nico! Pedig nagyon drukkoltam! :(

Már olyan sokan vagyunk, van aki még vár ebben a hónapban a csodára?

2015. jan. 26. 09:25
 188/202 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem aláírni...Dóra
2015. jan. 26. 09:26
 189/202 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vár már senki,de estére összegzem és majd lassan nyitom az új topicot.Még most nem akarom mert nehogy bántsanak ott minket,hogy minek ilyen hamar megnyitni meg egyebek.
2015. jan. 26. 09:38
 190/202 anonim ***** válasza:

Nico nekem tegnap este beindult a mensi... Éjszaka alig aludtam, csak ezen kattogtam, hogy megint nem sikerült, pedig szinte 1 hete tudom már, hisz végig pecsételtem. Azt hiszem kicsit besokalltam, hosszú volt ez a másfél év. Főleg az utolsó 8 hónap, mióta vizsgálatok, kezelések vannak. Ezt a hónapot még megpróbálom a 4. closty + utro kúrával, utána pedig lehet tartok 1-2 hónap szünetet, mert kezdek bekattanni. Most egy hete állandó sírhatnékom van, semmi életkedvem, kikészülök minden kismama, kisbaba látványától. Nem jó ez így :(

"Sz"

2015. jan. 26. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!