Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Tavalyi nagy sikerű topicok folytatása :).
2015. jan. 2. 14:35
 151/202 anonim ***** válasza:
😈 látnok vagyok.....neeeem. Az egyik hozzászólásodban említetted. Én szegedi vagyok vagyis domaszéken lakok.
2015. jan. 18. 21:13
 152/202 anonim ***** válasza:

Holnap leszek a 11. dpo-n, nagyon "viszket a tenyerem", hogy reggel teszteljek egyet, pedig tudom, hogy korai lenne... UH szerint 13. napon volt az első ovum, két tüszőm volt, a 2. nem tudom mikor repedhetett, ha egyáltalán... Csütörtökön megyek dokihoz, eddig ilyen a görbém:

[link]

Mit gondoltok?

"Sz"

2015. jan. 18. 22:09
 153/202 A kérdező kommentje:

"Sz" szerintem a pozi ovu teszt utáni első negatív napon repedhetett meg a második tüsződ.Miért kell csütörtökön orvoshoz menned?Teszteltél?

Az én görbém ilyen:

[link]

Nem tudom merjek-e reménykedni.Fura nagyon álmos vagyok.Most is éjfélkor feküdtem le és most keltem fel nagy nehezen és be vannak durranva a melleim.Csütörtökön lehet ellövök egy 10-es tesztet akkor leszek 10 dpo-n :).

Mara domaszék nincs messze :).

Nico

2015. jan. 19. 11:11
 154/202 anonim ***** válasza:

Nico reggelre felment a hőm 36, 9re, teszteltem is, de teljesen negatív. Nem is izgattam magam, hisz csak 11. dpo. Viszont fél órára rá elkezdtem barnázni, ami azóta is tart :( Úgyhogy ennyit erről a hónapról... Több, mint másfél éve várjuk az első babát :(((( Dokihoz azért megyek, mert dec. közepén ez volt a legkorábbi időpont, gyógyszereket kell felirassak, meg megbeszélni a továbbiakat.

"Sz"

2015. jan. 19. 15:46
 155/202 A kérdező kommentje:

"Sz" ne temesd még ezt a hónapot.Lehet nem is 11 dpo-n vagy hanem csak 9-en ha akkor repedt meg a 2-dik tüsződ amikor én mondtam.Ha igen akkor a mai barnázásod lehet beágyazódási,de majd elválik.Viszont az jó ha feljebb ment a hőd :)

Nekem ma írtózatosan fájt egész nap a mellem,sőt ha gugolok feszít a bal petefészkem....remélem nem ciszta.

Nico

2015. jan. 19. 17:04
 156/202 anonim ***** válasza:

Sziasztok, ma voltam orvosnal (ket hete is voltam, de akkor meg nem latszott sok minden) es van szivhangja a babanak! Nagyon orulunk es egyben rettegunk is, hogy mi hogyan lesz 3 gyerekkel...

G voltam aki jan. elsejen tesztelt pozit.

2015. jan. 19. 19:23
 157/202 A kérdező kommentje:

G ez jó hír :).

Szurkolok nektek és semmi baj nem lesz a 3 gyerekkel.

2015. jan. 19. 19:42
 158/202 A kérdező kommentje:

Szép jó reggelt!

Kivel mizujs?

"Sz" hogy állsz?

Nekem hiába szép a görbém,hiába fáj a mellem és hiába van mindjárt megjön érzésem szerintem ez a hónap megint mehet a kukába....és még az idő is rossz :'(

2015. jan. 21. 10:09
 159/202 A kérdező kommentje:

Persze a görbe lemaradt....

[link]

2015. jan. 21. 10:14
 160/202 anonim ***** válasza:

Nico, szerintem ez a hónap sem sikerült :( Ma már rendesen pecsételtem, nem csak barnáztam, úgyhogy szerintem 1-2 nap és beindul a vérzés. Reggel azért csinálok egy tesztet, hogy délután a dokihoz "biztos" eredménnyel menjek. Holnap leszek a 14. dpo-n.

A görbém ilyen, a hőm szerintem az utrogestan miatt van még fent:

[link]

2015. jan. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!