Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Tavalyi nagy sikerű topicok folytatása :).2015. jan. 2. 14:35
191/202 A kérdező kommentje:
"Sz" fel a fejjel és örülök,hogy végre megjött Neked.Tudom milyen rossz minden hónapban csalódni és a wc-n görnyedve sírni és Magadat okolni,hogy nem vagy jó semmire.Szerencsére ezen az időszakon már kb. 1 éve átestem,de Nekem az előtte lévő időszak 3 évig tartott.Hiszem,hogy Mi itt gyakorin akik megismerkedtünk egyszer Anyák leszünk.Ki hamarabb,Ki később.Ne add fel a reményt,mert tudod a remény hal meg utoljára!
2015. jan. 26. 17:30
192/202 anonim válasza:
En meg varok a tesztelesre . jovo hetfon tesztelek ejsze , pentekre kellene megjonnie elvileg a mensimnek de remelem nem fog . es ha nem jon meg akkor majd hetfon tesztelek . nem tudom ha meg rajtam kivul var e valaki:D
193/202 anonim válasza:
utolso vagyok , hat elkezdtem barnazni , kisse vilagosabb , ejsze nekem se sikerult a honap :( :((
194/202 A kérdező kommentje:
Sajnálom nagyon de majd a kövi hónapban.Nekem fura most ez a mensim.Iszonyú sok van és nagyon darabos...soha nem volt még ilyen.
Már csak pár nap és indítom a következő csopit :)
2015. jan. 28. 20:00
195/202 anonim válasza:
hatha nem jon meg csak akarna ... reggel egyet tesztelek es ha nem jon meg akkor majd jovo heten
197/202 A kérdező kommentje:
Sajnálom!Jössz következő hónapban is?
2015. jan. 29. 09:33
198/202 anonim válasza:
igen jovok .... ha homerozok mostantol akkor fog latszani mikor van pe-m ??>?
199/202 anonim válasza:
vezetem tovabb abban a sorrendben vagy kell egy uj gorbet nyissak?
200/202 anonim válasza:
Majd linkeljétek be a februári topikot, nehogy lemaradjunk róla:)
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!