Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Dora, en a multkor mondtam el a patikaban, hogy mi az a szam a teszteken 😊
Csak nezett a patikus, hogy tenyleg? Talaltunk egyet, kepzeljetek, nem volt rajta szam... Azt hiszem, h Amazon v mi a neve.
Andi
Az Amazon az 10-es ha jól olvastam valahol,de nem vagyok benne 100%-ig biztos.
Én tegnap csináltam egy ovu tesztet.Egyértelmű negatív és elég haloványka még,de ma is csinálok egyet hátha erősödött valamit.Egyébként Nekem általában ck.19 napon van ovum.Bíztam benne,hogy ebben a hónapban hamarabb lesz mert megemeltem a cickafarkfű teámnak az adagját,de ezek szerint nem.
Lányok tesztelt ma valaki?
13-as mizu?Belinkeled a görbéd?
Nico
13-as vok
Ma nagyon kis haloványkán görcs nélkül megjött, a hőm is leesett 36,2-re. Izgi volt ez a görbe, de sajnos nem azoknak a számát gyarapítottam, akik a trifázisos görbéből terhesgörbét produkálnak! :) Most már végre megnyugodhatok, hogy kezdődik egy új ciklus, ami remélhetőleg kiszámíthatóbb lesz! :) Nagyon sok sikert kívánok nektek, és figyelem a kiírt kérdést, hogy hogy alakul a ti ciklusotok!
Gratulálok, Mara! :-))))
Nekem negatív, menzi még sehol. 62-es voltam.
Mara közben megtaláltam a kérdésedet :).Gratulálok,viszont a barna folyás ha marad továbbra is akkor menj el orvoshoz mert lehet progipótlás kell.
13-as nagyon sajnálom,hogy megjött :(.Maradj velünk mert szerintem lesz majd kövi hónapban is topic :).
Majd ha esetleg megjön Nekem akkor belinkelem ide a februári topicot is,hogy tudj majd csatlakozni.De azért Én kíváncsi vagyok azért mi történik Veled januárban kedves 13-as.:)
Szerintetek miért hómező az ovu tesztem ha tegnap volt rajta egy halvány 2. csík?Erősödnie kellene nem pedig eltűnnie....Lehet,hogy már megvolt az ovu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!