Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Elso vagyok, Andi.
Masodik babat varjuk, negyedik honapja probalkozunk.
Ma gorcsolok, es a wc papiron egy pici barnazast lattam, ezek szerint most ovulalok? A ciklus.hu 24-31-ig huzta be, h varhato ovu. Ha ma volt ovum, akkor az nagyon jo, h tegnap este egyutt voltunk, igaz? 😊 Ma is kellene?
Az elso gyakorlatilag az elso honapban osszejott, elotte vigyazgattunk, akkor sem bantuk volna, de az elso "eles" honapban osszejott.
Hmm, lehet h beagyazodott? Attol volt a barna cucc?
Andi
13-as vagyok.
Ne aggódj 8 hetes kismama, hiszen nem látsz belém és ezt nem is várom el. :) Csak mondtál egy valószínűsített véleményt. Köszönöm a választ, sikerült megértenem. :) Holnap írok az eredményről. Gratula a pozitív tesztelőknek és drukk a várakozóknak!
Kedves 30.-as valaszolo! A gorbem nem a legjobb tudom mert sokat fel kell kelnem ejszaka es az idopontok mikor mertem azok is elternek:(
Progi hianyom nem lehet mert ket honapja mult el a cisztam es vert vettek minden ertekem rendben van hala az egnek:)
Csatlakoznék én is. 5. hónapja próbálkozunk 2 baba. Január 7-re nem várom.
Marcsi
13-as vagyok.
Menstruációm nincs, terhességi teszt negatív. Tovább várakozom.
#13, ne tesztelj a nemvárt előtt.
Neked holnap lesz a nemvárt napja.
(14 nap a luteális fázis mindenkinél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!