Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ja az lemaradt,hogy nekünk is első baba lenne :)!
Akik az első babára várnak azok nem félnek a terhességtől?
A legtöbb terhesgörbéből nem lehet a nemvárt napjáig megmondani, hogy van-e baba a dologban.
Egyetlen ritka kivétel az ún. trifázisos görbe.
#13-nak klasszikus trifázisos a görbéje.
99%-ra mondom, hogy terhes vagy.
Az enyém is ilyen volt:
8 hkm
Komoly! :D
Ha nem vagy terhes, akkor itt nyilvánosan 100x fogom leírni, hogy "hülyeséget mondtam, bocsánat!" :)
A trifázisos görbének az a lényege, hogy az ovu-mensi közötti szakasz (luteális fázis) nem cikkcakkos, hanem nagyjából két lépcsős. Tehát emelkedik, úgy marad, megint emelkedik, úgy marad. Ha hozzá vesszük a folliculáris fázist, ahol alaphő alatt van a görve, akkor megkapjuk a 3 vagyis tri- fázist.
Mi meg csak 4 honapja probalkozunk! En vagyok akinek holnap kene megjonnie de meg a hasam sem faj pedig ilyenkor mar napokkal elotte szenvedek!
Kremes folyasom van 2-3 napja ami nem szokott lenni ez nem tudom jelent e valamit!
Itt a gorbem ha megnezne valaki:)
Eva
Kedves Éva, ovu előtt 36,6 átlagban a hőd, ovu után 36,8.
Érdemes lenne palástfűteát innod, mert nem nagyon emelkedik meg a hőd. Mégha teherbe is esel, a progeszteronhiánytól nem fog megtapadni a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!