Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb január végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Tavalyi nagy sikerű topicok folytatása :).2015. jan. 2. 14:35
11/202 anonim válasza:
nekem januar vegen kell megjojjon , arra nem varom de 16-20 dikan tesztelek . Most volt az aktus szilveszter ejszakajan . Cukibaba :)
12/202 anonim válasza:
11 es vagyok . nekunk az elso honap probalkozasunk
13/202 anonim válasza:
Nekünk a második próbálkozós hónapunk, és holnap kellene megjönnie. A görbém is elég szép. Reménykedjünk!
14/202 anonim válasza:
Fanni vagyok, nekünk is első hónap, de nem azért, mert eddig nem akartam volna, csal kükönböző egészségügyi és egybéb okoknál fogva eddig nem lehetett. De most nagyon várjuk:)
15/202 A kérdező kommentje:
Na akkor nagyon szurkolok mindenkinek :).
Ha van kedved 13-as megmutathatod a görbédet :).
Mi márciusban lesz 4 éve,hogy próbálkozunk.Novemberben volt 2 éve,hogy volt egy 8 hetes vetélésem....
2015. jan. 2. 16:40
16/202 anonim válasza:
es in mindenkinek szurkolok . cukibaba :) en is majd megirom az eredmenyt mi lett a vege
17/202 anonim válasza:
18/202 A kérdező kommentje:
13-as ez tényleg biztató :).
Várunk reggel!
2015. jan. 2. 17:14
19/202 anonim válasza:
Nekünk második hónap, első baba :) Dóra
20/202 anonim válasza:
13-as
Írok holnap mindenképpen. Sok sikert nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!