Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki izgul velem és szorít...

Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?

Figyelt kérdés
Ez a negyedik hónapunk, minden hónapban volt eddig olyan időpont amikot úgy elterveztem hogy elmondom a páromnak, de nem volt mit, talán most 6-án belecsempészhetem a csizmába a meglepit, szorítanátok nekem? Legkésőbb 6-ára nem várom...
2014. nov. 28. 11:56
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/179 A kérdező kommentje:
Selvaggio te holnap korábban kelsz, majd számolj be az eredményről:)
2014. dec. 5. 16:07
 82/179 anonim ***** válasza:

Jelenleg a helyzet nem túl rózsás!! Brutálusan görcsölök délután óta és ismét barnázom. Reggel mindenképp tesztelek és azonnal írok, de nem tudom, hogy ez mennyire normális! HA pozi lesz a teszt akkor kell aggódnom a görcs és a barna miatt? Vagy amíg nem vérzek addig nem kell parazni? A melleim meg vannak duzzadva és brutál érzékenyek...csak ebből gondolom hogy nem biztos hogy ez mensi lesz...

Nálad? Többieknél? Csak én vagyok ilyen marha problémás eset? 😀

2014. dec. 5. 21:30
 83/179 anonim ***** válasza:

A tegnap esti előzményekből számítani lehetett rá...hómezőt produkáltam nemsokkal utána meg meg is jött. Csak azt nem tudom hogy a szerdai pecsételés akkor mi a jó élet vol?! Segond a mi picúrunk még nem szeretne jönni...talán majd kövi hónapban 

Remélem nálatok sikerül lányok! Megy a hatalmas drukk!!! ❤

2014. dec. 6. 05:47
 84/179 A kérdező kommentje:

Sajnálom:(

A következő hónapban biztos sikerül, nagyon szořitok neked, megérdemled:)

Én is teszteltem:) Medipreg teszttel kijött egy halvány csík de nem merem elhinni, van itthon még egy tesztem amint tudok újra pisilni megcsinálm azt is, két halvány hátha kitesz egy erős pozitívat. Nem merem elhinni amíg nen látok erős vonalat:) Ez tuti lehet szerintetek?

2014. dec. 6. 06:52
 85/179 A kérdező kommentje:
2014. dec. 6. 06:59
 86/179 anonim ***** válasza:
ez pozitív :)
2014. dec. 6. 07:12
 87/179 A kérdező kommentje:

Csak megcsináltam a másikat is, ugyanolyan. El sem hiszem:) Ezeknek hihetek ugye?

[link]

Nem kellene erősebbnek lennie? Az ovum 20-án volt, előtte 2 és 4 nappal sikerülhetett.

2014. dec. 6. 07:40
 88/179 anonim ***** válasza:
Juhuuuu boldog Mikulást!!! Ezek pozitívak!!!! ❤ Gratulálok!!
2014. dec. 6. 07:48
 89/179 anonim ***** válasza:
Dejoooo Gratulálok én is! Mit szólt a párod?:)
2014. dec. 6. 09:28
 90/179 anonim ***** válasza:
Aztaa dejoo :D ez pozitív! Gratulálok!!! Nagyon szurkoltam. 6-os vagyok, képet nem kaptam ugyan ultrahangon, de lefotóztam a kijelzőt! :) Mindenkinek szorítok aki ezután nem várja!
2014. dec. 6. 09:53
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!