Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?

Jelenleg a helyzet nem túl rózsás!! Brutálusan görcsölök délután óta és ismét barnázom. Reggel mindenképp tesztelek és azonnal írok, de nem tudom, hogy ez mennyire normális! HA pozi lesz a teszt akkor kell aggódnom a görcs és a barna miatt? Vagy amíg nem vérzek addig nem kell parazni? A melleim meg vannak duzzadva és brutál érzékenyek...csak ebből gondolom hogy nem biztos hogy ez mensi lesz...
Nálad? Többieknél? Csak én vagyok ilyen marha problémás eset? 😀

A tegnap esti előzményekből számítani lehetett rá...hómezőt produkáltam nemsokkal utána meg meg is jött. Csak azt nem tudom hogy a szerdai pecsételés akkor mi a jó élet vol?! Segond a mi picúrunk még nem szeretne jönni...talán majd kövi hónapban
Remélem nálatok sikerül lányok! Megy a hatalmas drukk!!! ❤
Sajnálom:(
A következő hónapban biztos sikerül, nagyon szořitok neked, megérdemled:)
Én is teszteltem:) Medipreg teszttel kijött egy halvány csík de nem merem elhinni, van itthon még egy tesztem amint tudok újra pisilni megcsinálm azt is, két halvány hátha kitesz egy erős pozitívat. Nem merem elhinni amíg nen látok erős vonalat:) Ez tuti lehet szerintetek?
Csak megcsináltam a másikat is, ugyanolyan. El sem hiszem:) Ezeknek hihetek ugye?
Nem kellene erősebbnek lennie? Az ovum 20-án volt, előtte 2 és 4 nappal sikerülhetett.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!