Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki izgul velem és szorít...

Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?

Figyelt kérdés
Ez a negyedik hónapunk, minden hónapban volt eddig olyan időpont amikot úgy elterveztem hogy elmondom a páromnak, de nem volt mit, talán most 6-án belecsempészhetem a csizmába a meglepit, szorítanátok nekem? Legkésőbb 6-ára nem várom...
2014. nov. 28. 11:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/179 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Új válaszoló vagyok,sajnos én még csak jövőhéten szombaton tesztelhetek,de eddig nagyon érzek tüneteket.

Görcsölök,a petefészkem szúr,hányingerem van,émelygek.

Nem tudom mi lehet,de mindenkinek drukkolok hogy sikerüljön a babóca.Akinek nem akkor is még lehet karácsonykor vagy új évkor.:):)

Tudom milyen a várakozás sajnos.

2014. dec. 3. 18:47
 62/179 A kérdező kommentje:
Selvaggio, mi újság veled? Ugye nem jött meg?
2014. dec. 4. 08:51
 63/179 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 9-es vagyok! Sajnálom akinek megjött..., szurkolok akiknek nemÉn nem érzek semmit... tényleg.. az ég világon semmit...pedig már szoktam. A mellem ilyenkor már kiállhatatlan, most meg alig érzékeny. Szóval passz :((

[link]

2014. dec. 4. 09:11
 64/179 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó! Szép a görbéd a tüneteid alapján is lehet még bármi!! Teszt 6.án? 😉

Kedves kérdező! Nem jött meg! Tegnap reggel barnáztam du. még egy picit és csókolom. Ma reggel semmi. A hasam nem fáj cicim igen. Ebből bármi lehet, vagy megjöna a napokba vagy nem..😍 a pláne az, hogy páromnak elhintettem hogy megjött...teljesen kész volt! De azt már nem említettem hogy most meg semmi! Elég ha csak én reménykedem titkon!

Nálad mi a helyzet? Cicifájás van még?

2014. dec. 4. 09:40
 65/179 A kérdező kommentje:
Érzem ha megnyomkodom, hasam néha görcsöl. De az nagyon biztató hogy nem jött meg neked:) A férjemnek én sem mondom ilyenkor hogy mikor kellene megjönnie ő meg hálistennek nem tartja számon a ciklusomat, hadd legyen neki meglepi ha sikerül majd egyszercsak:)
2014. dec. 4. 09:48
 66/179 anonim ***** válasza:

Köszi Selvaggio :) Pont az a fura, hogy szinte semmi tünetem sincs...száraz vagyok , mint a Szahara.. :D :D

A barnázás jó jel, mert én is barnáztam a pozi teszt elött, nagyon drukkolok!!!! :)

Kérdező, Neked is :) Jó tünetek :)

2014. dec. 4. 10:08
 67/179 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt hogy olyan ragyàs vagyok mint sosem. Fájdalmas gumós dudorból 2 is nőtt a homlokomra, az államon sem minden ok..
2014. dec. 4. 11:22
 68/179 anonim ***** válasza:
én is kipattogtam... mint állat... de remélem jó jel, mindkettőnknek :D
2014. dec. 4. 11:28
 69/179 anonim ***** válasza:
71%
Kedves 63.valaszolo! A gorbed alapján az ovudtol számított 14napra kellene, h megjöjjon, es mivel keson volt ovud igy ha jol számolom 6-7nap mulva lenne a nem várt napja! Szoval meg nagyon korai lenne tesztelned! Mostanaban agyazodhat be a baby:) szorítok, h jovoheten pozit tesztelj, de szerintem elotte semmiképp, m nagyon rossz a "felesleges" csalódás a korai tesztelés miatt!
2014. dec. 4. 12:15
 70/179 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :) Igen, 9-én terveztem tesztelni ;) Előbb semmiképp, főleg azért, mert tényleg, mégcsak mensire utaló jelem sincs. (nekem ilyenkor borzasztó érzékenyek a bimbóim...) Várok-várok. És remélek. Az előző baby sajnos nem maradt velem. Jöhetne a Tesó, 3éve vágyunk Rá. <3
2014. dec. 4. 12:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!