Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?
Sziasztok!Új válaszoló vagyok,sajnos én még csak jövőhéten szombaton tesztelhetek,de eddig nagyon érzek tüneteket.
Görcsölök,a petefészkem szúr,hányingerem van,émelygek.
Nem tudom mi lehet,de mindenkinek drukkolok hogy sikerüljön a babóca.Akinek nem akkor is még lehet karácsonykor vagy új évkor.:):)
Tudom milyen a várakozás sajnos.
Sziasztok! 9-es vagyok! Sajnálom akinek megjött..., szurkolok akiknek nemÉn nem érzek semmit... tényleg.. az ég világon semmit...pedig már szoktam. A mellem ilyenkor már kiállhatatlan, most meg alig érzékeny. Szóval passz :((
Kedves utolsó! Szép a görbéd a tüneteid alapján is lehet még bármi!! Teszt 6.án? 😉
Kedves kérdező! Nem jött meg! Tegnap reggel barnáztam du. még egy picit és csókolom. Ma reggel semmi. A hasam nem fáj cicim igen. Ebből bármi lehet, vagy megjöna a napokba vagy nem..😍 a pláne az, hogy páromnak elhintettem hogy megjött...teljesen kész volt! De azt már nem említettem hogy most meg semmi! Elég ha csak én reménykedem titkon!
Nálad mi a helyzet? Cicifájás van még?
Köszi Selvaggio :) Pont az a fura, hogy szinte semmi tünetem sincs...száraz vagyok , mint a Szahara.. :D :D
A barnázás jó jel, mert én is barnáztam a pozi teszt elött, nagyon drukkolok!!!! :)
Kérdező, Neked is :) Jó tünetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!