Ha tünetek vannak akkor már pozitív lenne a teszt?
Figyelt kérdés
Volt 1-2 tünetem, enyhe hányinger, szédülés, és kívánnósság. Az aktus 15 napja történt, tehát elvileg már beágyazódhatott, viszont a menszim még csak 4 nap múlva esedékes. Szerintetek ha holnap vagy vasárnap tesztelnék, akkor ha baba van azt már kimutatná egy teszt, vagy még így is bizonytalan lenne az eredmény, hogy már több mint 14 nap eltelt és kvázi tünetek is vannak? Remélem érthető. Várjak vagy teszteljek? Köszönöm a véleményeket?2014. nov. 28. 11:08
1/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg is émelygést szédelgést érzek.
2014. nov. 28. 11:10
2/6 anonim válasza:
Általában a mensi napjától visszaszámolva 14. napon van ovu, ha neked már 15nap eltelt és még 4napod van, akkor nyilván előbb volt ovud. 12-14nap a beágyazódás, szerintem holnap reggel tesztelj! szorítok :)
3/6 anonim válasza:
Nekem folyamatosan hányingerem van...én sem tudom, hova tegyem! Én hőmérőztem, holnapután kellene megjönnie, de az ovutól számított 14nap kedd-szerdára esik.
Előző voltam :)
4/6 A kérdező kommentje:
Nincs itthon tesztem, de ha többen azt mondanák hogy már biztosra mutatná, akkor holnap vennék egyet. A férjem azt mondja nyugi van, ne parázzam túl, és csak várjak. De én nem tudok ilyen higgadtan gondolni rá. Ezért lennék kiváncsi nőtársaim véleményére.
2014. nov. 28. 11:35
5/6 anonim válasza:
14 nap eltelt. Ha biztos vagy abban, hogy akkor volt ovud akkor mar siman tesztelhetsz :)
6/6 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mikor volt ovum.
2014. nov. 28. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!