Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?
Figyelt kérdés
Ez a negyedik hónapunk, minden hónapban volt eddig olyan időpont amikot úgy elterveztem hogy elmondom a páromnak, de nem volt mit, talán most 6-án belecsempészhetem a csizmába a meglepit, szorítanátok nekem? Legkésőbb 6-ára nem várom...2014. nov. 28. 11:56
41/179 A kérdező kommentje:
Én hőmérőzök, de nincs időre szex:) Viszont így jobb mert múltkor is 10 nappal volt az ovum igy csúszott 10 napot a menzeszem is, igy legalább nem êltem bele magam hogy baba van és megnyugtat hogy látom hogy van ovum.
2014. dec. 1. 19:42
42/179 anonim válasza:
Szóval az ovutól számolod a 14napot? Akkor én csütörtökre ne várjam?
43/179 anonim válasza:
Lányok! Én most hánytam:(((:SSS Holnap reggel tesztelek, mert ha nem baba, akkor vmi vírus gyötör napok óta...Ha baba, akkor csinálja csak, de ha nem akkor el kellene mennem vele orvoshoz!
44/179 A kérdező kommentje:
Nekem amióta mérem 13-14-15 nap között jön meg ovu után, több sosem volt.
Utolsó szurkolok, majd irj:)
2014. dec. 1. 21:26
45/179 anonim válasza:
Jajjj szegény! Jobbulást (vagy ha baba van akkor mégsdm 😉) remélem pozit tesztelsz holnap!! Írj, hogy mi a helyzet!!
Hőmérőzés eddig nálam is volt praktikzs dolog de leálltam róla. Engem nagyon feszélyezett szex terén..nem volt jó hatással na..
46/179 anonim válasza:
Köszi Lányok:) mindenképp írok :) jó lesz az a pozi az adventi naptárba is:) csak pozi legyen :)
47/179 anonim válasza:
Reggelre leesett a hőm 36,9ről 36,7re...úgyhogy nem teszteltem :( De még nem jött meg...
48/179 A kérdező kommentje:
Addig még hátha van remény:) Bár nekem eddig leesés után sajnos aznap vagy max másnap mindig megjött...Nekem is kezd görcsölni a hasam, pedig nem bánnám ha legalább eljutnék addig hogy tesztelhessek. Többieknél mizu?
2014. dec. 2. 11:13
49/179 anonim válasza:
Amíg nincs mensi van remény!!
Nálam még semmi..klasszikus derék és cicifájás de ez lehet egyik is másik is..
50/179 anonim válasza:
sziasztok szép napot nekem már késik de az is lehet hogy később volt ovum így akkor nemem is azért késik. Megnövekedett hüvelyváladék utalhat terhességre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!