Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?
Figyelt kérdés
Ez a negyedik hónapunk, minden hónapban volt eddig olyan időpont amikot úgy elterveztem hogy elmondom a páromnak, de nem volt mit, talán most 6-án belecsempészhetem a csizmába a meglepit, szorítanátok nekem? Legkésőbb 6-ára nem várom...2014. nov. 28. 11:56
31/179 anonim válasza:
23..szemtelenül fiatal!!...én 24 😄 akkor már várj egy napot aztán toljuk együtt 3an!! Lenne mit a kiscsizmába rejteni szombat reggel..ha pénteken tesztelsz úgyis rögtön sikítva rohansz a párodhoz a hírrel 😄
Apropó ki hogy fogja tudatni a hírt? Jöhet télapós meg sima ötlet is!!
32/179 A kérdező kommentje:
Én vettem két textil rénszarvasos csizmát, abba tenném bele a tesztet meg egy kis játék műanyag gólyát amit még a nyári nászúton vettem, hogy hátha hamar elővehetem:) Az aljába, ahogy ismerem a férjemet nem fogja elsőre megtalálni:)
2014. dec. 1. 15:01
33/179 anonim válasza:
Nagyon szuper!! Nekem még a matiuska baba (nem tudom hogy kell leírni baba a babában játék) arra gondoltam 😊
34/179 A kérdező kommentje:
Ti éreztek valamit? Én minden hónapban eddig rendesen bebeszéltem valami tünetet, de tényleg pisilés, hasfájás, derékfájás, szédülés, hànyinger minden volt már:) Nálatok is? Vagy csak én vagyok ilyen? :)
Ki mennyi idős?
2014. dec. 1. 15:29
35/179 anonim válasza:
Én 24 vagyok és igen mindig kitalálok vmi tünetet magamnak, pedig eddig csak én szerettem volna ha becsúszik. Viszont pont mától kezdve közös erővel fogunk dolgozni rajta, szóval már előre félek így miket fogok produkálni..
36/179 anonim válasza:
A 23-at a kommentszámomra értettem, de a korom is annyi :) Nekem napok óta borzasztó hányingerem van, de inkább délutánra tör rám, mert reggel beveszem az Elevitet. Nem tudom, h valami vírus-e vagy a baba, de már nagyon kivagyok tőle...A másik az, hogy mielőtt megjön fehér, bő folyásom szokott lenni, most nincsen :) Nem tudom mi lesz, de ha a napok számát nézem már a 31. napon vagyok, ha viszont a pé-mtől számolom a 14napot akkor 4.-re nem várom...A páromat már kikészítem...hozzám se mer nyúlni, mert az utolsó aktusnál fájt a petefészkem valamiért, és a barátnőmék kicsit erősebben voltak együtt és bevérzett...és én ezt elmeséltem a páromnak..:D Egyem meg :D Aggódik! Szóval én is valami kis cipőcskét szeretnék, vagy valamit kis ajándékot amibe belerejtem a remélem pozitív tesztet :) (bocsi, ha kicsit hosszúra sikerült:))
37/179 anonim válasza:
Előző vagyok :) Nem fogok sikítva rohanni, mert ő dolgozni fog, én meg nem, és nálunk 5.-e este jön a Mikulááás :))
38/179 A kérdező kommentje:
Hú akkor én vagyok a legidősebb a 29 évemmel...Én a harmincat belőttem, így októberig jó lenne szülni, és már augusztusnál tartok:)
2014. dec. 1. 17:31
39/179 anonim válasza:
Ti hőmérőztök amúgy? Vagy a sorsra bízzátok? :)
40/179 anonim válasza:
Ez a bebeszélés nekem is megvan, de most szkeptikusan állok hozzá nagyon! Derékfájás van de ez megvan mensi előtt is! 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!