Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?
Gratuláááálok, Kedves Kérdező!!! :)
#9 és #63-mas
Köszönöm:)
Kicsit le vagyok még fagyva, de nagyon örülök, és egyben fel sem fogtam még. Remélem még idên tudok menni ultrahangra és.akkor már felfogom ha látom is;)
Selvaggio, meg aki 9-re nem várja szorítok csajok, kérlek irjatok majd a fejleményekről;)
Elhiszem, én sem fognám fel rögtön :)
De minden rendben lesz ;)
Én vagyok, aki 9-re nem várja :)
Egyenlőre bizakodom... :)
Selvaggio, hogy vagy?
Kérdező, majd azért írj, hogy mizu, szívesen fogadnék egy szép uh képet is ;)
Kedves utolsó, akkor holnap tesztelsz? Nagyon szorítok neked:) Mikor
Most kezdek êmelyegni, nem tudom már a baba miatt szerintem korai, inkább csak ideges vagyok, mintha most kezdenám felfogni de remélem elkerül majd a hányinger mert nagyon tartok tőle...
Kedves kérdező! Te már ugyan min stresszelsz? 😄 happy van!!! Mire mész UH-ra már szívhang is lesz szerintem. Mikorra van időpontod?
Kedves 9.-én tesztelő hőgörbés sorstárs! Szerintem az a hőgörbe naggggyon jól néz ki!! Szorítok és írj, ha van valami!
Ami engem illet mensi megvan, 19.én megyek dokihoz és azt hiszem nekiállunk vizsgálódni. 1 év 1 hónap túl sok ahhoz, hogy minden rendben legyen...vagy csak pechünk van nem tudom elkeseredve nem vagyok semmi nem sürget csak mar nagyon vágyunk a babóra ❤
Szerintem ezr a posztot tartsuk meg mert jó kis csapat jött össze, akinek sikerült attól jól jönnek a tapasztalatok akinek meg nem annak meg jól jön a drukk 😉
Szerintem is jó ötlet megtartani :)
Zsuzsi vagyok egyébként :D Így egyszerűbb.
Holnap lenne esedékes a mens, és mivel tegnap délután nem bírtam, és csináltam egy nega 10-es tesztet :( eltolom a tesztelést szerdára. A 10-esnek már kellene mutatnia valamit szerdán.
Illetve ugye NEM kellene megjönnie.
Selvaggio, kitartást! Végigmentem én is már hosszú úton, írj majd, mi volt a dokinál, ha úgy van, és tudok, szívesen segítek!
Kedves Kérdező!
Kértél már időpontot dokihoz? Nagyjából a kimaradt mensi után 2héttel hallható először szívhang, oda érdemes kérni időpontot! Szorítok!
Szokásos görbi:(vonalzó)
Borzasztó izgulós vagyok, valamin mindig kell:) Még nem kértem időpontot, nem megyek magándokihoz, csak a szakorvosi rendelőbe, valamelyik szerdán beesek majd mert nálunk nincs ultrahang, hanem a szomszád városban csak a kórházban. Az ovum 20-án volt, ehhez képest 16, 18, 23, 25 a lehetséges időpontok. Vagy még karácsony előtt tudok menni de ott az ünnepek miatt lehet csak január elején lesz alkalmam, akkor is 8-9 hetes leszek csak. Szerintem most szerdán elmegyek és megbeszélem a dokival.
Majd írjatok csajok hogy mi van veletek, akármikor:) Bea vagyok amúgy:)
Akkor valszeg az a 18.-ai volt a nyerő :)
Ha voltál, azért gyere vissza, mesélni ;) Figyelgetem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!