Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?
izgi!! tényleg szép ajándék lenne! Drukkolok :)
6-án remélemketten zebrásodunk :)
Zs
Hallo lányok szia Zsuzsi!! Utólag is nagyon boldog karácsonyt!!! 9 nappal tesztelés előtt. Vagy hülye vagyok vagy tényleg fáj a cicim, az uram is megjegyezte tegnap hogy akkorák mint a dinnye..meg kemény is. Hát...én örülök neki mert jól mutatnak 😉 lehet, hogy csak a sok beiglit híztam fel!? Baba még nem lehet max a hormonok! Hogy vagy Zsuzsi? Hosszú ez a hónap! Van valaki esetleg aki még január elején tesztel?
Hogy van a mi kis kismamánk? ❤ mesélj..milyen? Hogy fogadta a család?
Köszi, én jól vagyok:) Hétfön kezdődik a 8. hét, szerdán megyek vissza a dokihoz, remélem lesz már baba meg szívhang is a petezsákban és a férjem is láthatja:) A mellrm nagy és fájdogál, talán ez a leglátványosabb tünetem, meg az étvágyam nem túl jó, semkilyen kaját nem kívánok, de szerencsére más tünetem nincs, nem is nagyon szeretnék:)
A család nem tudja még, szeretnénk kivárni a 12 hetet, az január vége. Eléggé beleszólósak, minél később indulnak a jó tanácsok annál jobb, plusz sógoromék szétkürtölnék azonnal mindenkinek. Szóval egyelőre várunk, addig meg megtartjuk a titkot magunknak (na jó két kolleganőm beavatott). Tudom mások szrretik.hamar elmondani a családnak de a miénk nehéz eset, jobb ha még nem tudják:)
Jól teszitek, jobb akkor beavatni mindenkit,ha már kicsit "csendesebben a vízek" :)
Esetleg majd uh képet is kérnénk, lássunk valami gyönyörűt ;)
Nekem semmim nincs...
Szerintem híztam vagy 2kg-t karácsonykor :((
De majd januárban jóvá teszem :D :D
Még csak a bimbóim se fájnak, pedig szoktak.
Igyekszem túllenni a depin, mert kicsit elkeseredtem a múlthónap miatt.
Lassan újév, BUÉK Csajok :)
Selvaggio, ezek bíztató jelek :) Megy a drukk :)
Zsuzsi
Zsuzsi bítató? Mi? Az hogy a seggemre 3 a cicimre 1 kilót híztam? 😄 nemigen reménykedem már..ha eddig nem sikerült akkor miért pont most? Viszont ha igen akkor szenteste-baba lessz 😄
Baba vagy nem tünetünk még nem lehet tőle! Ugyhogy nyugi van, neked is!! 😉 attól hogy nem fáj a bimbód még bármi lehet! Viszont a szilveszterrel nálad mi lesz? Mersz inni alkoholt? Egyik oldalam azt mondja hogy felelőtlen volna a másik meg hogy buli van hiszen 5 éve nem voltunk sehol újévkor...nem tudom nagy dilemma!
Legkedvesebb Kismamink neked tuti nem lesz pityókás a szilveszter és ezegyszer irigykedem érte 😉 8. héten tuti lesz szívhang is és együtt a pároddal....oooooderomantikus ❤ pusszantás!
Hűt, én biztosan koccintok. Elmondom, miért. Egyrészt, a 6.hét végéig nincsen semmilyen összeköttetés. Ami meg kell történjen belül, megfog.
Másrészt annyi "nemivós" bulim volt már emiatt feleslegesen, hogy ezt nem hagyom ki. Azért sem :)
Legyen szép ÚJévetek! :)
Zsuzsi
Lányok...tökre igazatok van! Ebbe a hónapba mindent megengedtem eddig magamnak amit kívántam. Futottam, kardióztam, szaunáztam, egy kis alkohol meg tánc már oda se neki!
Viszont ma barnázom. 1 héttel nemvárt előtt. Ilyenkor mi a csuda van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!