Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki izgul velem és szorít...

Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?

Figyelt kérdés
Ez a negyedik hónapunk, minden hónapban volt eddig olyan időpont amikot úgy elterveztem hogy elmondom a páromnak, de nem volt mit, talán most 6-án belecsempészhetem a csizmába a meglepit, szorítanátok nekem? Legkésőbb 6-ára nem várom...
2014. nov. 28. 11:56
 131/179 anonim ***** válasza:
58%

izgi!! tényleg szép ajándék lenne! Drukkolok :)

6-án remélemketten zebrásodunk :)

Zs

2014. dec. 24. 15:17
 132/179 anonim ***** válasza:

Hallo lányok szia Zsuzsi!! Utólag is nagyon boldog karácsonyt!!! 9 nappal tesztelés előtt. Vagy hülye vagyok vagy tényleg fáj a cicim, az uram is megjegyezte tegnap hogy akkorák mint a dinnye..meg kemény is. Hát...én örülök neki mert jól mutatnak 😉 lehet, hogy csak a sok beiglit híztam fel!? Baba még nem lehet max a hormonok! Hogy vagy Zsuzsi? Hosszú ez a hónap! Van valaki esetleg aki még január elején tesztel?

Hogy van a mi kis kismamánk? ❤ mesélj..milyen? Hogy fogadta a család?

2014. dec. 29. 08:31
 133/179 A kérdező kommentje:

Köszi, én jól vagyok:) Hétfön kezdődik a 8. hét, szerdán megyek vissza a dokihoz, remélem lesz már baba meg szívhang is a petezsákban és a férjem is láthatja:) A mellrm nagy és fájdogál, talán ez a leglátványosabb tünetem, meg az étvágyam nem túl jó, semkilyen kaját nem kívánok, de szerencsére más tünetem nincs, nem is nagyon szeretnék:)

A család nem tudja még, szeretnénk kivárni a 12 hetet, az január vége. Eléggé beleszólósak, minél később indulnak a jó tanácsok annál jobb, plusz sógoromék szétkürtölnék azonnal mindenkinek. Szóval egyelőre várunk, addig meg megtartjuk a titkot magunknak (na jó két kolleganőm beavatott). Tudom mások szrretik.hamar elmondani a családnak de a miénk nehéz eset, jobb ha még nem tudják:)

2014. dec. 29. 08:50
 134/179 anonim ***** válasza:

Jól teszitek, jobb akkor beavatni mindenkit,ha már kicsit "csendesebben a vízek" :)

Esetleg majd uh képet is kérnénk, lássunk valami gyönyörűt ;)

Nekem semmim nincs...

Szerintem híztam vagy 2kg-t karácsonykor :((

De majd januárban jóvá teszem :D :D

Még csak a bimbóim se fájnak, pedig szoktak.

Igyekszem túllenni a depin, mert kicsit elkeseredtem a múlthónap miatt.

Lassan újév, BUÉK Csajok :)

Selvaggio, ezek bíztató jelek :) Megy a drukk :)

Zsuzsi

2014. dec. 29. 12:19
 135/179 anonim ***** válasza:

Zsuzsi bítató? Mi? Az hogy a seggemre 3 a cicimre 1 kilót híztam? 😄 nemigen reménykedem már..ha eddig nem sikerült akkor miért pont most? Viszont ha igen akkor szenteste-baba lessz 😄

Baba vagy nem tünetünk még nem lehet tőle! Ugyhogy nyugi van, neked is!! 😉 attól hogy nem fáj a bimbód még bármi lehet! Viszont a szilveszterrel nálad mi lesz? Mersz inni alkoholt? Egyik oldalam azt mondja hogy felelőtlen volna a másik meg hogy buli van hiszen 5 éve nem voltunk sehol újévkor...nem tudom nagy dilemma!

Legkedvesebb Kismamink neked tuti nem lesz pityókás a szilveszter és ezegyszer irigykedem érte 😉 8. héten tuti lesz szívhang is és együtt a pároddal....oooooderomantikus ❤ pusszantás!

2014. dec. 29. 22:23
 136/179 A kérdező kommentje:
Nagyon cukik vagytok csajok, nektek is BUÉK és jó bulizást:) Mi biztos nem iszunk, ugyanis sosem szoktunk, drága férjem életében egy kortyot sem ivott még, bulizni sem sokkal többet szoktunk szóval mi itthon csapatunk kettesben a kutyával:) De szerintem ti ha szeretnétek ihattok egy kicsit, szerintem ennyire az elején nem árthat még, azt hiszem az első pár hétben nem nagyon lehet olyat enni-inni hogy a babához eljusson és ártson. Szóval mértékkel szerintem lehet, azon kívül az egyik ismerősünknek pont ilyenkor sikerült be a baba:) Aztán majd írjatok hogy mizu, ên pedig remélem már tudok mutatni addigra uh képet:)
2014. dec. 30. 07:58
 137/179 anonim ***** válasza:

Hűt, én biztosan koccintok. Elmondom, miért. Egyrészt, a 6.hét végéig nincsen semmilyen összeköttetés. Ami meg kell történjen belül, megfog.

Másrészt annyi "nemivós" bulim volt már emiatt feleslegesen, hogy ezt nem hagyom ki. Azért sem :)

Legyen szép ÚJévetek! :)

Zsuzsi

2014. dec. 30. 10:08
 138/179 anonim ***** válasza:

Lányok...tökre igazatok van! Ebbe a hónapba mindent megengedtem eddig magamnak amit kívántam. Futottam, kardióztam, szaunáztam, egy kis alkohol meg tánc már oda se neki!

Viszont ma barnázom. 1 héttel nemvárt előtt. Ilyenkor mi a csuda van?

2014. dec. 30. 13:46
 139/179 anonim ***** válasza:
58%
Huhuuuu akkor valszeg tolhatod félre..mert ez bizony beágyazódás :)))
2014. dec. 30. 19:22
 140/179 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos! Múlt hónapba is 3 nappal mensi előtt volt ilyen barnázás amire azt hittem,hogy beágyazódás de nem az lett. De ennyire korán...nem tudom hova tenni! Holnap biztonsági tesztelek felteszem ide is ha valami halványság lesz is sztorno holnap a piának!
2014. dec. 30. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!