Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?
Ezt hogy lehet kipróbálni? :) nekunk 99%ban egyszerre van orgazmusunk:) de abban az 1%ban én vagyok a gyorsabb, vagy többször van az aktus során! Huuu lehet h most tobbet mondtam, mint amire kíváncsiak lettetek volna, de mi ezt igy sajnos nem tudjuk bevetni!:(:)
Detty
Zsuzsi, miénk ez a hónap! Neked 28 napos a ciklusod? Homerozol? Mikor lesz kb péd? Hogyan es miota probalkoztok? Bocsi ha mar az előzőekben irtal ezekről..nem tudtam akkor meg névhez kötni a kommenteket:)
Detty
Detty a ti módszeretek még jobb:) Nekünk ez sajnos nagyon ritka, ezért gondoltam hogy ez segíthetett de akkor lehet nem ezen múlt:)
Amúgy én mindig októberi babát szerettem volna, de igy hogy lesz egy augusztusim remélen nektek érkezni fog legkésőbb addigra, nagyon szoritok és irjatok csajok:)
szia Detti! Nekem 30-45 naposak a ciklusaim, szóval nehéz belőni. Hőmérőzök, és lh tesztelek, innen tudom a pé-t. Neked előbb lesz jó híred! :) szorítok ;)
Zsuzsi
Na csajok..akkor én meg belövöm közétek, hogy mindig legyen valami izgulnivaló a magam 31 napjával 😄 ebben a hónapban én is hőmérőzöm, meglátjuk hogy jön össze. Nem is tudtam, hogy az orgazmus segíti a spermák előrehaladásat..ismét valami újat tanultam 😄
Ti szedtek valami vitamint vagy isztok valami teát?
akkor én leszek az utolsó :D Amit én szedek: inofolic, D-vitamin+E vitamin, és Gyuri bácsi babaváró teakeverékének 2. lépésénél tartok.
Ti?
már több mint 3 éve :( Egyszer ott volt a pozi teszt a kezemben, nagy boldogság, de sajnos nem maradt velem :(
Ez volt idén júniusban. Reménykedem tovább. És TI?
Zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!