Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?
Köszönöm:)
Közben utánanéztem, azóta már lett nálunk is ultrahang. Szerintetek ha jövő szerdán megyek nincs túl korán? Vagy legfeljebb megnéz és visszahív január elejére ha nincs még szívhang? Sajnos pont bezavarnak az ünnepek.

hát, az "ágyikóját" már láthatja.. de ha nincs gond, szerintem nem kell feltétlen sürgősen menni. Én barnáztam annak idején, azért mentem hamar, progit kellett pótolni!
Zsuzsi

A görcsölés normális jelenség :) Az miatt ne aggódj. A "valami bújkál bennem" érzés meg valszeg a megnövekedett progi szinted miatt van, ami szintén normális :)
Majd írj azért :) Örömmel olvasom a híreket rólatok! :)
Zsuzsi

Zsuzsi és Bea 😉 végre nevük van a kommenteknek 😄
Zsuzsi lehet a délutánnal volt itt a probléma..de 2 nap múlva kell hogy mutasson valamit. Nem szedtél barátcserjét a hónapban? Nekem attól késett 2 hetet!

Bea! Csak semmi izgulás 😉 minden rendbe lesz! Még szép!!
Reni voltam 😉

Közben en is figyelem az események zajlasat! En az elejétől kezdve irtam, csak megjott es kiszalltam a tesztelős játékból!:) tegnap múlt el, ugyh meg nagyon az elején vsgyok...
Detty

Detty akkor hasonlóan vagyunk :) :(
Nekem ma az 1. cn. :(
Karácsonyra már nem lesz meglepi :(
Zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!