Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki izgul velem és szorít...

Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?

Figyelt kérdés
Ez a negyedik hónapunk, minden hónapban volt eddig olyan időpont amikot úgy elterveztem hogy elmondom a páromnak, de nem volt mit, talán most 6-án belecsempészhetem a csizmába a meglepit, szorítanátok nekem? Legkésőbb 6-ára nem várom...
2014. nov. 28. 11:56
 121/179 anonim ***** válasza:
3 év az már durva.. minden rendben van nálatok? Kivizsgálások megvoltak? Mi 1 éve +ez a 4. hónap de a dokim már megkukkantana bellül hogy minden okés e.
2014. dec. 16. 07:34
 122/179 anonim ***** válasza:

Hát Lányok én nem tudom mi van mostanában velem, olyan vagyok, mint az időjárás! Mondtam a paromnak, h hagyjuk ezt a babaprojektet is :( meg magamhoz sincs kedvem:( en nyár ota szedek elevit plust, merem a homet, de nyáron kiderült, h köszvényem van(ízületi gyulladás 23eves lany létemre:() es mostanaban elegge faj, ugyh szedem az apranaxot, jarok természetgyógyászhoz, de mar az sem segit! Szombaton voltam céges bulin, iszogattunk is, azota 36,2 a hőm, ami átlagosan 36,6 szokott lenni, mondjuk a vasárnap reggelit nem veszem figyelembe, m 7:20kor szoktam mérni es 3korul feküdtem le, de a tegnapi es a mai is 36,2...elozo hónapban pékor esett le, aztan 3nap mulva megint, onnan felment...Lehetséges, h az alkohol zavart be? Miota próbálkozunk egy cent alkoholt sem ittam, most viszont mar szerettem volna kiengedni a gőzt, ezert engedtem meg magamnak! De tobbet artottam, mint használtam...nem csak a masnapossag miatt, hanem a labam is faj azota, plusz a hőm is lent van! Szoval kicsit depis vagyok mostanaban! Lehet, h nem is akarom ezt az egeszet.:( A párommal is csak 8.honapja vsgyunk egyutt, es mar neha vele sem tudom mit kezdjek!:( Ajjjj ne haragudjatok, h igy kiontottem a lelkem, csak nem tudom mitévő legyek!:((((

Detty

2014. dec. 16. 14:28
 123/179 A kérdező kommentje:
Sajnálom Detty:( Lehet hogy jobb ha pihentetik a babatémát, lehet hogy csak kicsit emiatt kiborultál és kicsit mással kell foglalkozni, vagy hogy érzed a pároddal emiatt van probléma? Ha igen akkor jót fog tenni egy kis idő, de ha alapból is van valami gond ên nem is mernék belevágni.... De ne keseredj el.
2014. dec. 16. 15:51
 124/179 anonim ***** válasza:

Az alkohol ilyen szonten nem zavar be.. :( Sőt , általában emeli a reggeli hőt kicsit.

De ne aggódj, az is lehet, hogy csak kései PÉ-d lesz. Nem lehet tudni!

Zs

2014. dec. 18. 08:51
 125/179 anonim ***** válasza:
Detty... szegényem! Fel a fejjel! Ha nem szorít a biológiai ketyegő akkor lehet kicsit hagyd lecsillapodni a kedélyeket! Nagyon kevés ideje vagytok együtt! Nyilván te vagy benne a kapcsolatba neked kell eldöntened hogy mennyire komoly! Kitartást! Szerintem mindannan szívesen vállaljuk a lelki szemeteskuka szerepét!! ❤
2014. dec. 18. 14:56
 126/179 A kérdező kommentje:

Így van:) Nyugodtan öntsd ki a szíved.

Én meg tegnap voltam dokinál, 16 mm-es petezsák és szikhólyag van, embrió még nincs, ünnepek után kell visszamennem remélem addigra lesz minden:) De egyelőre ennyi is elég:)

2014. dec. 18. 16:27
 127/179 anonim ***** válasza:

Pénteken voltam dokinál... 3. és 21. napi vérvétel, petevezeték átfúvás, spermavizsgálat...meg vagy 200 féle extra vitamin és tea. Jan. 6.ától kezdődik a buli. Nemigen repesek érte de ha erre van szükség ám legyen.

Nálatok mi a helyzet? Van valami változás?

2014. dec. 23. 13:30
 128/179 anonim ***** válasza:

januárban nekünk is kezdődik a buli.:( Hááát... középúton vagyok.Bár nem ovuteszteltem, csak hőt mértem. Aztán passz...jó lenne egy újévi baby:)

[link]

2014. dec. 23. 23:05
 129/179 anonim ***** válasza:
jaaa.. Zsuzsi voltam :)))
2014. dec. 23. 23:05
 130/179 anonim ***** válasza:
Zsuzsi akkor együtt tesztelünk! Nálam is tegnap volt peteérés elvileg! 6.án lesz a teszt! Nálad? Szupi lenne egy újévi Baba + a férjemnek 11.én van a 30. szülinapja. Nem semmi ajándék lenne!! 😉
2014. dec. 24. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!