Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?
Hát Lányok én nem tudom mi van mostanában velem, olyan vagyok, mint az időjárás! Mondtam a paromnak, h hagyjuk ezt a babaprojektet is :( meg magamhoz sincs kedvem:( en nyár ota szedek elevit plust, merem a homet, de nyáron kiderült, h köszvényem van(ízületi gyulladás 23eves lany létemre:() es mostanaban elegge faj, ugyh szedem az apranaxot, jarok természetgyógyászhoz, de mar az sem segit! Szombaton voltam céges bulin, iszogattunk is, azota 36,2 a hőm, ami átlagosan 36,6 szokott lenni, mondjuk a vasárnap reggelit nem veszem figyelembe, m 7:20kor szoktam mérni es 3korul feküdtem le, de a tegnapi es a mai is 36,2...elozo hónapban pékor esett le, aztan 3nap mulva megint, onnan felment...Lehetséges, h az alkohol zavart be? Miota próbálkozunk egy cent alkoholt sem ittam, most viszont mar szerettem volna kiengedni a gőzt, ezert engedtem meg magamnak! De tobbet artottam, mint használtam...nem csak a masnapossag miatt, hanem a labam is faj azota, plusz a hőm is lent van! Szoval kicsit depis vagyok mostanaban! Lehet, h nem is akarom ezt az egeszet.:( A párommal is csak 8.honapja vsgyunk egyutt, es mar neha vele sem tudom mit kezdjek!:( Ajjjj ne haragudjatok, h igy kiontottem a lelkem, csak nem tudom mitévő legyek!:((((
Detty
Az alkohol ilyen szonten nem zavar be.. :( Sőt , általában emeli a reggeli hőt kicsit.
De ne aggódj, az is lehet, hogy csak kései PÉ-d lesz. Nem lehet tudni!
Zs
Így van:) Nyugodtan öntsd ki a szíved.
Én meg tegnap voltam dokinál, 16 mm-es petezsák és szikhólyag van, embrió még nincs, ünnepek után kell visszamennem remélem addigra lesz minden:) De egyelőre ennyi is elég:)
Pénteken voltam dokinál... 3. és 21. napi vérvétel, petevezeték átfúvás, spermavizsgálat...meg vagy 200 féle extra vitamin és tea. Jan. 6.ától kezdődik a buli. Nemigen repesek érte de ha erre van szükség ám legyen.
Nálatok mi a helyzet? Van valami változás?
januárban nekünk is kezdődik a buli.:( Hááát... középúton vagyok.Bár nem ovuteszteltem, csak hőt mértem. Aztán passz...jó lenne egy újévi baby:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!