Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet
hozhasson a Mikulás?
Figyelt kérdés
Ez a negyedik hónapunk, minden hónapban volt eddig olyan időpont amikot úgy elterveztem hogy elmondom a páromnak, de nem volt mit, talán most 6-án belecsempészhetem a csizmába a meglepit, szorítanátok nekem? Legkésőbb 6-ára nem várom...
Hajrá!!! Bár a teszthez kicsit korán vagy, de nagyon szorítok :)
2014. dec. 30. 22:57
142/179 anonim válasza:
Jó reggelt!! Brutál metál korai volt a teszt, fotózni sem érdemes. Azt a tesztet ami csak bizonyos szögben a fény felé fordítva mutat valamit ami vagy halvány rózsaszín vagy nem nem merem pozinak venni. 😄 szóval ugyan ott tartok ahol a part szakad. Ha nem lenne este buli akkor nem is teszteltem volna. Nem akarok sokat inni 1-2 pohár bort meg pezsit koccintani csak kicsit aggódom. Ennyivel nem árthatok akkor sem ha most készül beágyazódni? Vagy inkább ne igyak semmit de az meg marha furi lesz a családnak 😄 nagy dilemma kérem szépen!! Zsuzsi te hogy vagy?
2014. dec. 31. 08:15
143/179 A kérdező kommentje:
Ne hülyéskedj, ennyi biztos nem árthat:) Annyian nem is tudják ilyenkor akik nem tervezik a babát, és 6 hétig isznak esznek mindent meg cigiznek, emelgetnek, mégsem lesz baj. Biztos nem ezen múlik, én Red-bullt iszok mindig a munkahelyemen, az első három hónapban nem mertem inni, amikir sikerült akkor megittam egyet-kettőt:)
2014. dec. 31. 09:31
144/179 anonim válasza:
sziasztok! Mindenkit üdv itt, 2015-ben :)
Én is ittam, rosé-t meg pezsgőt is.
Viszont 2napja brutál fáj a hátam, a derekam, meg a méhem is :(
Ezt én semmihez sem kötném.
Viszont azt érzem, ez lesz a mi évünk!! :)
Selvaggio? Ha látszott valami akkor az mindenképp jóóóó :)
Ha így vagy, én megismételném a tesztet!!
Zsuzsi
2015. jan. 2. 09:45
145/179 anonim válasza:
Sziasztok csajok! Boldog új évet!
Azóta nem teszteltem, a buli nagyon szuper volt és összeszedtem valami bacit ugyhogy holnaptól betegszabi mert köhögök meg taknyam nyálam egybe...na mindegy ugyhogy ha akarnék sem tudnék jeleket keresni babára 😄
Zsuzsi nálad mi újság ? Már csak 3 nap 😉
2015. jan. 3. 11:54
146/179 anonim válasza:
Selvaggio jobbulást!!
Hát nekem lehet hogy még 13 napom van, mert tegnap volt durva tojcsis nyàkom ... a hőmet mostansàg meg nem mértem, szóval passz.. de a tojcsi szokott nyerni :P Szóval szerintem én még ráérek :) De neked továbvra is megy a drukk :)
Zs
2015. jan. 3. 19:05
147/179 anonim válasza:
Akkor jó hosszú ciklusaid vannak...ha tojcsis nyák van akkor gogo akcion!!!! 😄
2015. jan. 4. 15:21
148/179 anonim válasza:
Igenigen :) Azóta nyák nincs,csak nyilallások..De szeretgettük egymást :) Várom a keddi teszted ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!