Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki izgul velem és szorít...

Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?

Figyelt kérdés
Ez a negyedik hónapunk, minden hónapban volt eddig olyan időpont amikot úgy elterveztem hogy elmondom a páromnak, de nem volt mit, talán most 6-án belecsempészhetem a csizmába a meglepit, szorítanátok nekem? Legkésőbb 6-ára nem várom...
2014. nov. 28. 11:56
 151/179 anonim ***** válasza:
Ma reggeli tesztek...MI A FENE EZ? Remegek mint a kocsonya segítség!!! Ügye nem képzelem és nem álmodom!
2015. jan. 5. 07:39
 152/179 anonim ***** válasza:
Ez bizony pozi, kismama!!!! Gratulálok!!! :)
2015. jan. 5. 10:57
 153/179 anonim ***** válasza:
Köszönöm akkor nem hallucináltam 😄 ❤
2015. jan. 5. 12:41
 154/179 anonim ***** válasza:

Már csak én vagyok ilyen szerencsétlen..Baba nélkül...

Zs

2015. jan. 5. 13:12
 155/179 anonim ***** válasza:
Zsuzsi! 10 nap múlva a Tiéd is ilyen lesz!! Hidd el! 😉
2015. jan. 5. 13:18
 156/179 anonim ***** válasza:

tündérke vagy, és tényleg örülük Nektek! De nekem már 3év alatt azt hiszem, elvesztek a csodák...

Majd Tőled is kérnénk uh képet, ha lesz!

Minden jóót! Néha viszanézegetek azért!

Zs

2015. jan. 5. 13:26
 157/179 A kérdező kommentje:

Óriái gratula, mikor mész dokihoz? Jajj annyira örülök :)

Zsuzsi ne csüggedj, látod szép sorban jövünk, a következő te leszel<3

2015. jan. 5. 17:45
 158/179 anonim ***** válasza:

Köszi! De most annyi a kérdés mint égen a csillag. Dokihoz majd csak másfél hét múlva tudok menni de nem is baj arra talán lesz szívhang. Viszont ami kicsit zavar 1. Sürű fehér folyásom van ami nembtudom hogy okés e!? Nem túl sok de van. Nem csíp szúr harap és nincs szaga. 2. Kicsit görcsölök okés ez normális vettem be magnéziumot de kívánós vagyok. Szabad ilyenkor szeretkezni? Nem árthat az orgazmus összehúzódásai?

Zsuzsi fel a buksival! 3 év után túlvagytok az orvosi átvizsgálásokon? Annyira jó lenne kismama körr alakítani itt 😄 de ha nem babásodsz be most akkor is végigolvasod a nyavajáinkat és ennyivel előbbre leszel 😉 ❤

2015. jan. 5. 19:36
 159/179 A kérdező kommentje:
A görcs normális, elég gyorsan tágul a méhed:) Én is szedek napi két-három magneb6-ot, az segít, de néha érzem így is enyhén görcsölni. Nekem ahogy írtam még a pozitív teszt előtt éreztem orgazmus után görcsöt, azóta nem igazán. Mi rögtön a tesztet is szeretkezéssel ünnepeltük, azóta is együtt vagyunk, nem hiszem hogy probléma lenne, ha nincs vérzés meg nem mondja a doki szerintem szabad a szex:) Melyik nap mész dokihoz?
2015. jan. 13. 11:40
 160/179 A kérdező kommentje:

Ezzel még tartozom nektek csajok:)

[link]

1 hete volt 2,5 cm a "pacánk", sajnos sok nem látszik a képen, de azért ott van:)

2015. jan. 13. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!