Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?
Hogy vagy? Pattanás, cicifájás van...más?
Nálam semmi. Én mindig pattanásos vagyok most volt 1 nagy 1 hete azóta tiszta. Szerintem ez hormonválrozás..vagy csak bebeszélem 😄
Mensinek nyoma sincs 😉
Többiek? Hogy vagytok? Ki tesztel még 6.án és hány órakor? Én reggeles leszek ugyhogy 5kor indul a móka 😄
Szerintem normális érzések ezek... Minden meg fog változni. Nekem akkor volt ez, mikor hosszú idő után pozitív lett a teszt a kezemben. Akkor hirtelen elfogott a félelem. Sajnos rossz vége lett, de azóta sokkal-sokkal jobban várom, és már nem félek a változástól :)
Nekem is magas lett a reggeli hő 36,8 :) Magamhoz képest csúcsokat dönget. Mostmár csak azt nem szeretném ha fennt maradna. :)
Drukkolok , hogy a csizmácskákban legyen a pozi teszt :) Nekem kicsit korai lenne a teszt még. De hozzánk jöhet picit később :)
Ne pánikolj!! Nyugi!! Maga az orgazmus is okozhat enyhe méhösszehúzódást, nincs semmi gond! Gondolom mákor is volt hasonló tüneted szex után csak nem is figyeltél rá. Ha kutyába vagyunk akkor azoktam begörcsölni. Mindenképpen bíztató hogy se mensi se görcs.
Nekem mára brutál fáj a cickóm ez megint olyan ami elő szokott jönni mensi előtt is. Ami a reményt tartja az a barna pecsételés tegnap előtt és hogy azóta sincs se görcs se vérzés...
Holnap reggel teszt! Ami viszont baj, hogy párom du.os ami azt jelenti reggel nem kel fel...én reggeles 6kor indulok otthonról..ha elrejtem a tesztet HA és extra nagy betűkkel HA pozi..akkor nem látom a reakcióját... nem találkozunk aznap mert 12kor ér haza én meg vasárnap ismét 5kor kelek...tippek esetleg? 😞 ébresszem fel? Az nem aljasság?
Leközelebb hétfő du. találkozunk. 😄 vendéglátás én így szeretlek!! ❤ addig nem bírom ki és látnom kell a reakcióját...ugyhogy vagy felkeltem vagy tetszik nem tetszik megvárom este 😉 köszi a választ!
Hogy vagy? Én kicsit izgulok annyira azt érzem hogy igen most..❤
Mindenképpen legyél ott, nem szabad kihagyni az ilyen reakciókat, legyen közös élmény szerintem. A helyedben megvárnám, ha pozitív lesz úgysem fogsz tudni aludni:)
Ên is izgulok, megérzésem nem tudom van-e, de olyan dolgok vannak ami nem szokott igy persze remênykedek. Ma még a herpeszem is kijött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!