Valaki izgul velem és szorít hogy pozitív tesztet hozhasson a Mikulás?
Figyelt kérdés
Ez a negyedik hónapunk, minden hónapban volt eddig olyan időpont amikot úgy elterveztem hogy elmondom a páromnak, de nem volt mit, talán most 6-án belecsempészhetem a csizmába a meglepit, szorítanátok nekem? Legkésőbb 6-ára nem várom...2014. nov. 28. 11:56
51/179 A kérdező kommentje:
Lehet szerintem bár nekem most pont nincs semmi folyás...Jobb lenne ha lennének univerzális jelek de valószínűleg mindenkinek tökmás tünetei vamnak. Mêg bírjátok hogy csak szombaton tesztelünk? :)
2014. dec. 3. 06:41
52/179 anonim válasza:
Azt hiszem én kiestem a játékból! Ma barnás folyásom van szerinten estére megjön. Ami fura, hogy nem görcsölök pedig nagyon szoktam. Ha valami csoda folytán mégsem jönne meg szombaton tesztelünk!! 😉
53/179 A kérdező kommentje:
Jaj...én is görcsölök kicsit, főleg reggel este érzem, meg mintha fájna a mellem de az sem biztos, hiába fogdosom magam:) már csak két nap van addig, jó lenne ha még addig fent maradna a hőm is...
2014. dec. 3. 11:52
54/179 anonim válasza:
Ma reggel mérted? Mennyi volt? Szokott fájni a cicid mensi előtt is?
55/179 A kérdező kommentje:
A mai 36.93 volt. Nem szokott fájni, talán múlt hónapban éreztem valamit de most már nem tudom. Most is csak ha futok vagy nyomogatom akkor érzem, de szerintem pszichés lehet. Sosem fájt, nem tudom a gyógyszer miatt amit sokáig szedtem vagy egyénfüggő. Nálad van változás?
2014. dec. 3. 13:43
56/179 anonim válasza:
Hát ez az mit lehet hogy bebeszélünk már...mensi még nincs poci nem fáj de folyásom van. Nem szokott fél-1 napnál tovább tartani, hormonok rendben ugyhogy reggelre majd kederül! Meddig szedtél gyógyszert és mióta nem szeded?
Én 5 évig szedtem sajnos. 1 éve hagytam abba azóta megy a babaprojekt de kb fél évig nem voltak rendben a hormonok, magától rendbejött de azóta sem semmi.. páromnál minden rendbenb. A következő laparoszkópia lesz amire nem annyira vágyom de volt egy kétoldali lágyéksérv műtétem 1 hónapos koromba ami aggasztja a nődokimat..jogosan. Bocsi a hosszúságért 😄
57/179 A kérdező kommentje:
Ên több mint 12 évig szedtem... Februárban szedtem utolsó havit, augusztus óta próbálkozunk. Jó sok gondod volt:( Most már lassan csak kell jönnie:)
2014. dec. 3. 14:32
58/179 anonim válasza:
Lányok! Nekem ma reggel megjött...Gondolhatjátok milyen jól érzem magam. Valószínűleg vírustól hánytam, de érzem, hogy ebben a hónapban sikerülni fog!!! Nektek viszont nagyon szorítok!!!:)
59/179 A kérdező kommentje:
Sajnálom de szorítok neked, újêvkor is jó lesz az a hír szerintem:)
2014. dec. 3. 18:13
60/179 anonim válasza:
Sajnálom! De dec.31.én tesztelhetsz!! Az sem rossz újévi lepi! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!